Problem kada palim kompjuter

poruka: 8
|
čitano: 1.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Pokrenuo sam csgo i zelio igrati i odjednom mi je se kompjuter ugasio a sada se ne zeli upaliti
Evo slika:

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem kada palim kompjuter

Hajde sad fino slikaj da se vidi sve sto pise

17 godina
neaktivan
MrElko kaže...
Pokrenuo sam csgo i zelio igrati i odjednom mi je se kompjuter ugasio a sada se ne zeli upaliti
Evo slika:

prema slici izgleda da je problem u driveru za grafičku

8 godina
neaktivan
Evo najbolje sto moj telefon može:

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MrElko kaže...

http://ccm.net/faq/6210-how-to-fix-an-nvlddmkm-sys-error-message

17 godina
MrElko kaže...

Moguće problem sa grafičkim driverima ili sa radnom memorijom.

Usput bi bilo dobro da ispuniš obrazac pod moj PC jer pomaže u rješavanju hardverskih problema. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
8 godina
protjeran

reinstaliraj drajvere i nedo ti bog da ides brisat nvidia folder na root drajvu...

I ubuduce, kad pitas nekoga za savjet na informatickom forumu, onda taj obicno ubaci doticno pitanje u neku trazilicu i procita sto su drugi pisali o tome. Jer vjerojatnost je 99% da nisi prvi s tim problemom. Pa ti se onda da i odgovor. Tako da, ako imas osnovno znanje engleskog, prosurfaj sam. Jednostavno ubacis taj error u trazilicu i pogledas rezultate.

Kulturno bi bilo da si to vec obavio i pitao tek ako trazenje nije urodilo plodom.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.9.2017 15:51 (Gorstak79).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

crkla VGA (VRAM) ili, provjeri, možda samo loš kontakt.. nešto, izvadi, vrati nazad, dobro učvrsti.

-računalo radi, pali.. (ne miješaj paljenje windowsa-OSa i PCja-hardearea u opisu problema..).

-ako se počne paliti win-OS, tek tad ti može izbaciti BSOD (jer to je dio OSa, ne PC-BIOSa..). Tad je možda samo problem driver-software-malware.. nešto. (kao CC, bilo koji alat ili dodatak).

Taj dio, kao test, bootaj neki live OS, bootabilan medij, linux, win-install.. i ako radi, zaključak da je software uzrok, repair ili reinstal ili clean install... ali pošto tad ne radi driver (nije puna funkcionalnost VGA) moguće da je ipak crkla, jer se sve jednom mora pokvariti i najlogičniije je očekivati upravo u trenu kad je opterećeno (igaro si igru..) ili kod paljenja računala. Ako nemaš drugu VGA za test, tek clean installom ćeš potvrditi kvar-ispravnost nakon što instaliraš odgovarajući driver i tad će se win normalno upaliti ili neće... kvar-HWa ili SWa, rezultat može/je biti jednak. Sve mora biti ispravno, podešeno (i bez malwarea..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice