Problem Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio

poruka: 8
|
čitano: 2.897
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio

Bok ekipo imam problem instalirao sam sve drivere osim zvučne koji mi ni oridjidji driver ne prima radi se o kartici  Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1]

Zna li ko rijesenje ? E da probao sam i UAA drivere  OD INTELA i oped  nista ! usklicnik na modem audio kontroleru a zvuka nema ! Da li da updatiram windowe na service pack 3 ? sad su na dvojci ! hvala unaprijded

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem Intel 82801FB ICH6 - High Definition A

-UAA je MSov. U SP3 je i UAA.

Postoji verzija za XP, XP-SP1, SP2.. trebaš konkretnu verziju prema SPu.

Drivere pronađi kod proizvođača MBO (to je prvo mjesto gdje se takve stvari traže). Ako nema (za win-7) Onda Pokušaš s npr RealTek...

BTW, uskličnik na modemu neće rješiti problem audia. Po tome zaključujem da je u pitanju notebook. Ako nije Realtek probaj s AudioMaxom...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

¸Znam sve to i instalirao sa UAA za sp2 , al nes je zakljucalo  hardware , bavim se komp. znam doosta tog samo nisam naisao na sl slucaj da neda ni orig. software sa intelove stranice ,nisam ga ja radio od pocetka komp pa je to bed najjgore kad ides krpat sa drugim.

17 godina
neaktivan

Ne moze preko Windows Updatea? Ipak idi na SP3. Misli da je problem vezan uz MSXML i .NET stvari u njihove updateove

a đust wona be win love en a tokter aj neđ ju
16 godina
neaktivan

To sam i pretpostavio kompa , jer sve se cini na to al nisam bio siguran pa da ne radim download bezveze ! I uokolo po drugim forumima citam da se driveri neki znaju nalaziti u novim updateima :) (bar njiov fix ak driver radi probleme :) probam pa ti javim

17 godina
neaktivan

Probao? 

Tradicionalno Microsoft i Intel ne rade probleme izmedu sebe ...ono poznato  "Microsoft - Intel - IBM"  mafija ;)

a đust wona be win love en a tokter aj neđ ju
16 godina
neaktivan

Otkrio  uzrok format virus se zavuko u registry i u c disk 

14 godina
protjeran
dali si rijesio slučaj ako nisi sendam ti ja prave drivere ako hoces....lp...jer sam i ja imao takav slučaj...lp
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice