U pitanjuje HP ELITE BOOK 6030p i treba mu 100 godina da se upali i digne sistem. I onda je opet katastrofa. Korisniku je riknuo punjač ... sad je nabavljen polovni.
Ubacio sam instalacioni CD ali i sam dolazak do "press any key...." je užasno spoooor, pa nisam htio ništa formatirati ni instalirati dok ne vidim s vama
Ne znam je li bitno ali primjetio sam da na displeju ispod monitora (ono gdje svijetli wi-fi i sl.) pri paljenju blicaju po par puta slovo A i broj 1 oba sa katancima (lokotima) pored sebe.
Zna li neko šta to znači i može li to biti razlog problema.
EDIT:
A (katanac)
1 (katanac)
bljesnu zajedno po 5 puta
mala pauza
opet bljesnu zajedno po 5 puta
Našao sam ovu stranicu
http://h20566.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/kb/docDisplay/?sp4ts.oid=1842187&spf_p.tpst=kbDocDisplay&spf_p.prp_kbDocDisplay=wsrp-navigationalState%3DdocId%253Demr_na-c01443366-9%257CdocLocale%253D%257CcalledBy%253D&javax.portlet.begCacheTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCacheTok=com.vignette.cachetoken
i tu mi kaže:
CPU not functional
The computer processor (Blink code 1) has stopped functioning properly. Contact HP for assistance.
Ima li mi pomoći???

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.