Problem HP 4710s

poruka: 3
|
čitano: 937
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem HP 4710s

Pozdrav ljudi imam jedan neobican problem s laptopom.Danas sam htio instalirati win7 na laptop ,instalacija je normalno krenula i pustio sam da se instalira i otisao drugo raditi i nakon par min dodjem da vidim kako ide instalacija na laptopu kad ono crni ekran i samo blinka lampica od wlana na prekidacu  mijenja boju kao kad palis gasis wlan i nista se vise ne dogadja.

Rastavio sam laptop  izvadio wlan , napravio reset biosa ,izvadio pa stavio nazad radnu memoriju i dalje ista stvar,a prije toga je laptop pod win xp najnormalnije radio.

Da li je netko imao takav problem?LP

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem HP 4710s
zeksb kaže...

Pozdrav ljudi imam jedan neobican problem s laptopom.Danas sam htio instalirati win7 na laptop ,instalacija je normalno krenula i pustio sam da se instalira i otisao drugo raditi i nakon par min dodjem da vidim kako ide instalacija na laptopu kad ono crni ekran i samo blinka lampica od wlana na prekidacu  mijenja boju kao kad palis gasis wlan i nista se vise ne dogadja.

Rastavio sam laptop  izvadio wlan , napravio reset biosa ,izvadio pa stavio nazad radnu memoriju i dalje ista stvar,a prije toga je laptop pod win xp najnormalnije radio.

Da li je netko imao takav problem?LP

Imam taj laptop, ali nikad nisam ima taj problem? Jel ti se to dešava samo tijekom instalacije ili?

13 godina
neaktivan
Re: Problem HP 4710s

Radio je najnormalnije po xp-om i kada je krenula instalacija win 7 normalno je sve bilo i odjednom crni ekran i lampica od wlana blinka. Sad kad se upali laptop blinka samo lampica od wlana i nemoze se nista crni ekran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice