Problem sa HD6950 2GB

poruka: 8
|
čitano: 1.700
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa HD6950 2GB

Pozdrav!

Kupio sam saphhire HD6950 2Gb,obriso stare drivere od hd5770,stavio novu grafičku,ubacio cd,instaliro driver i prešo Battlefield3,počeo igrat Skyrim da bi mi se danas komp počeo rušit.Upućije me na drivere od grafičke,pa sam skinuo najnovije 11.11 za hd6xxx seriju.Instalirao sam iste da bi mi se komp opet srušio??Ne znam u čemu bi bio problem?Grafička je normalno radila cjeli jedan dan da bi danas bilo ovo...

Može par savjeta šta mi je činiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa HD6950 2GB

Skyrim ima problema ,nisi jedini kojemu se ruši.

Ja ga isto igram i svako malo me izbaci u windowse i gro me živcira.

E sad ako ti se komp resetira ili zašteka napravi uninstall drivera,pocisti ostatke sa driver sweperom,pa instaliraj najnovije drivere

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:00 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa HD6950 2GB

Napajanje je?

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem sa HD6950 2GB
lmutak kaže...

Skyrim ima problema ,nisi jedini kojemu se ruši.

Ja ga isto igram i svako malo me izbaci u windowse i gro me živcira.

E sad ako ti se komp resetira ili zašteka napravi uninstall drivera,pocisti ostatke sa driver sweperom,pa instaliraj najnovije drivere

slazem se ,,ali baci oko malo i na temperaturu

Saznaj tko ti trguje iza leda!!??
15 godina
Problem sa HD6950 2GB

Ma nisi shvatio kad upalim PC odma mi se počnu neke točkice u raznim bojama prikazivat,i onda u roku par sekundi BSOD.Strah me da mi je kartica neispravna a nova je....

Napajanje Corsair 550w

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:01 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa HD6950 2GB

Reklamiraj karticu, ništa te ne košta, navedi simptome i opis kvara, i bok. Također, prije toga, iskušaj karticu kod prijatelja, sa drugim napajanjem i konfom.

Otvori kućište i pogledaj da li joj se vrte ventilator uopće, 1 ili više, ovisno o modelu kartice..da li se adekvatno hladi i da li je sjela kako spada u pcie slot.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:02 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa HD6950 2GB

Ma sve živo probo,sad sam ubacio staru i radi sve.Čim sam ubacio ovu točkice,pa onda crni zaslon i kaže nešto sa driverima.Pokušat ću jo jednom sa reinstalacijom,pa ako nebude ništ ljepe mi zabave za rođendan zivkanje i slanje grafe poštom,a u pm....

Pogledo sam sve spojeve,normalno vrti sve.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 13:19 (Sideswipe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa HD6950 2GB
Sideswipe kaže...

Ma sve živo probo,sad sam ubacio staru i radi sve.Čim sam ubacio ovu točkice,pa onda crni zaslon i kaže nešto sa driverima.Pokušat ću jo jednom sa reinstalacijom,pa ako nebude ništ ljepe mi zabave za rođendan zivkanje i slanje grafe poštom,a u pm....

Pogledo sam sve spojeve,normalno vrti sve.

Govorim ti to jer sam ja svoju koja je kod mene radila fenomenalno prodao mommistakeu, tu s foruma, dečko ju stavi u komp i ventovi joj se ne vrte, temperatura 70c za čas.

A kod mene sve perfektno bilo mjesec i više dana. Reklamirali karticu i eto stvarno se pokazala neispravna, u ADM-u, dobio drugu i riješili smo stvar. Namučio sam se izvozao, kao i on, ali isplatilo se. U grafi je bio keč.

Ti isto imaš vidim po slici taj dual fan model, reklamiraj, koliko mi je poznato nemali broj ih je reklamiran, očito neka falša serija, ili bar dio serije.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice