Problem za hard diskom WD zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 844
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem za hard diskom WD 1600aajs (160gb)

KUPIO SAM GORE NAVEDENI HARD DISK 2008 GODINE I RADIO JE SUPER NA NJEMU JE wINDOWS XP.MEĐUTIM KAD SAM IŠAO UPALIT KOMPJUTER SAMO SE NESTO ČULO KAO DA JE NESTO PREGORILO U NJEMU I OD TADA NEDOBIJA STRUJU. NITI DA POKRENE DISK. PROBAO SAM NA NOVOM NAPAJANJU MISLEĆI DA NIJE NESTO U STAROM NAPAJANJU PREGORILO MEĐUTIM NIJE. DISK I DALJE SE NEČUJE DA RADI.PA MOLIM CAS DA MI KAŽETE I NAPIŠETE SVOJA MIŠLJENJA KAKO POPRAVIT HARD DISK I STA MISLITE DA SE POKVARILO. NARAVNO TAMO SU MI SVI VAŽNI PODACI OSTALI. ZA UBIT SE.GLEDAO SAM NA YOU TUBU VIDEO KAKO TIP BAŠ OVOG HARD DISKA POPRAVLJA I VIDIO SAM DA MIJENJA OVU GORE PLOČICU SA DIODAMA I TRANZISTORIMA. NE VJERULEM DA JE U NJEMU NESTO PREGORILO,NEGO NA TOJ PLOČI GLAVNOJ.GDJE DOLAZI STRUJA I DATA KABEL. POMOĆ. HVALA UNAPRIJED

fb34
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 11:37 (CPU).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem za hard diskom WD 1600aajs (160gb)

ako mislis na pcb jedino na ebayu da vidis i zamijenis hdd je otisap po ovom sto kazes jedino ako su ti vazni podaci da odneses u neki recovery centar...

http://www.helpdisc.hr/spasavanje-podataka/hard-diskovi?gclid=CNaoqM6nhb0CFaQfwwodXq0AQA

15 godina
Problem za hard diskom WD
---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2014 14:04 (Valentin17).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice