Problem sa grafičkom zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Problem sa grafičkom

Pozdrav , trebao bih par sugestija oko popravka računala.

Naime , dok sam igrao jednu igru , ona je se u jednom trenutku zamrznula , te se u slijedećem trenutku pojavili razne promijenjene teksture. Nedugo nakon toga računalo se je jednostvano ugasilo. Kad sam ga slijedeći put upalio , dočekali su me razni nasumični simboli prilikom učitavanja kao i razne vertikalne linije (više na slikama).

Pokrenuo sam jednu manju nezahtjevnu igru da testiram rad , i ona je se "vrtila" na otprilike 5 fps. Računalo je prije ovoga radilo više manje bez problema (osim što se restarta pri paljenju 3-4 puta , i tek onda radi kako treba). Jedino što sam nedavno mijenjao su novi Windowsi , koje sam instalirao skroz ispočetka.

Trenutno nisam u mogućnosti da isprobam sa nekom drugom karticom , ali da li je moguće da bih trebao mijenjati i matičnu ploču pošto mi prikazuje BIOS skroz drugačije (izvadio sam i ponovno ubacio bateriju , sve je isto). Također , da li sumnjate po ovom napisanom da je neki određeni dio grafičke kartice krepao , pa da samo njega zamijenim.

Grafička kartica je Nvidia Geforce 8500 gt , a matična ploča Abit AB9 sa najnovijim flashanim biosom.

pocetni logo pocetni logo
ucitavanje diskova ucitavanje diskova
provjera rada prije bootloada provjera rada prije bootloada
gasenje win8 gasenje win8
pokretanje win8 pokretanje win8
desktop desktop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa grafičkom
Moj PC