Problem s driverima za zvucnu karticu

poruka: 4
|
čitano: 2.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Potrebna mi je pomoc...

Imam problem sa driverima za zvusnu karticu (Integrisanu) za windows xp professional

racunar je FUJITSU SIEMENS

ako sam dobro pronasao u pitanju je ova matricna ploca

model : D2660-A1         S26361-D2660-A1

Chipset: intel 946PL/GZ

Southbridge: intel 82801 GB (ICH7/R)

ovom mi je izbacilo kad sam skino jedan od mnogih onih driver scenera....

i skidao sam mnoge drivere medjutim nece da mi ga intalira jer mi kaze da moram imati minimalno intaliran windows sp1 za ovu intalaciju pa ako mi neko moze pomoci s driverima za windows xp professional ...

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima za zvucnu karticu

nije mi jasno kako nemaš instaliran niti jedan service pak na xp-u, jer sp sam po sebi olakšava rad u ionako slabašnom xp-u, to su brojne zakrpe, i masa drugih stvari koje su nužne za bolji rad xp-a. i vjerojatno nećeš moći instalirati niti jedne drivere dok ne instaliraš sp.

pogledaj ove videe i riješi si service pack, ili nađi neke windowse koji već u sebi imaju sp:

15 godina
neaktivan
RE: Problem s driverima za zvucnu karticu

ma imao sam intaliran sp prije pa sam rusio sistem jucer, i nisam imao pri ruci niti jedan sp nego samo professional pa sam morao njega koristiti a nisam znao da moze ovoliko prouzrokovat problema :).... u medjuvremenu sam napravio update windowsa sa sp pa sam rijesio problem .... sve je u redu sada... ali stavrno nisam znao da ovo moze toliko praviti probleme :)..... u svakom slucaju hvala na pomoci....

11 godina
neaktivan

Imam problem oko zvucne kartice
Naime windows mi je 7 64 bita i on kad radi update svoj instalira mi sve drivere od kopjutera ali nece od zvucne graficke i kad odem u "DEVICE MENAGER" ne pokazuje mi uposte onaj driver od zvucne sto pise
Sound,and video games contollers
Do cega bi moglo biti ako nije problem
I da na kraju zvucna kartica mi je integrisana
Hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice