Problem sa coolerom!

poruka: 9
|
čitano: 1.795
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Problem sa coolerom!

Ovako ekipo imam jedno pitanje!

Imam cooler : cooler master hyper TX3!

I svako malo iz njega nesto krci izvadio sam ga van i nisam nista ucio da je spigano ili nesto!

Cim pocne krcat ja pipnem malo ventilator i onda je ok! Ali u principu svakih par minuta mi opet pocinje krcat!
E sad mi recite ja njega imam nekih godinu dana!

Jel ja njega mogureklamirati? Mislim da mi se nebi smijali u servisu! Jer ovo mi je fakat cudno!

Stavio sam kod kolege u kuciste ista prica i njemu isto tako!

A temp procesora je normalna !

do 35 °C !!

Eto molim vas za neki savijet!

Kresimir
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 18:39 (keki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem sa coolerom!
keki kaže...

Cim pocne krcat ja pipnem malo ventilator i onda je ok! Ali u principu svakih par minuta mi opet pocinje krcat!

Sam sebi si odgovorio, drugi vent probaj staviti.

12 godina
neaktivan
Problem sa coolerom!

Imas izmedji ventilatora i kulera guma koja ide da se dobro pricvrsti sa (sa sve cetri starne gore u coskovima) vidi dali je imas..

Druga stavr je da na ventilatoru otisli zglobovi tj.negde se magnet dodiruje znaci vidi dali je ventilator ok.

Kuler ko kuler(gvozdje,azot) ne moze mu biti nista i od njega nemas buku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
vrinho kaže...
keki kaže...

Sam sebi si odgovorio, drugi vent probaj staviti.

jel pase ventilator sa onog standardnog coolera sta dolaze sa intelovim procesorima!

Kresimir
15 godina
keki kaže...

jel pase ventilator sa onog standardnog coolera sta dolaze sa intelovim procesorima!

Ne, onaj s standardnog coolera ne paše, trebaš nešto ovakvo. Ali najprije pogledaj kako ti je cardadule rekao, provjeri dal negdje ima lufta između coolera i venta, ako ima pričvrsti nekako jer mislim da ovaj nema gumice između i onda vidi kako će se ponašati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2013 19:21 (vrinho).
13 godina
Problem sa coolerom!

eto sve  sam sredio! I super sam zadovoljan! I sad je pc tih! (msm nije bio ni bucan do sad ali malo se cuo)

Hvala svima! Molim admine za lock !!!

Kresimir
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keki kaže...

eto sve  sam sredio! I super sam zadovoljan! I sad je pc tih! (msm nije bio ni bucan do sad ali malo se cuo)

A da napišeš što je bilo i kako si riješio? Možda još nekome zatreba rješenje takvog problema...

Twitter: @191x7
13 godina
191x7 kaže...
keki kaže...

A da napišeš što je bilo i kako si riješio? Možda još nekome zatreba rješenje takvog problema...

Pa sta nije ocito?

Naime proso sam cijeli grad i nisam uspio naci ventilator! Na kraju je frend jedan imao novi zapakiran ventilator.

Ljepo sam izvadio stari ventilator i stavio novi! Eto i rijesio sam problem! Evo sad vise nista ne krci u kucistu!

I da još napomenem! U vecini su mi trgovinama savjetovali da skinem naljepnicu i neki krug maknem podignem i da kapnem par kapi ulja!

Na to sam odgovorio da je smijesno i nije mi padalo opce na pamet da to napravim! Cemu riskirati i raditi kemije kad je novi ventilator nekih cca 20-30 kn?

Eto tolko do mene nadam se da je korisnik 191x7 zadovoljan!

Kritika je bila na mijestu! {#}

Kresimir
16 godina
Problem sa coolerom!

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 13:27 (Wontay).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice