Imam printer Epson Office BX305F i kupio sam zamjensku tintu Orink T1281. Međutim, kad stavim tintu u printer, na printeru se ispiše poruka " Ink cartridge not recognized". Što da radim? Na tinti jasno piše da podržava ovaj model printera.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pretraži forum! Neko je već dao odgovor na to pitanje.
Pozdrav!
Pretražio sam, ali nisam našao odgovor...barem ne za ovaj model printera.
I ja sam imao Epson printer ( sada neznam točno koji ) ali isto nije htio prepoznati tintu, tj samo žutu i crnu, onda sam nekako popravio žutu ali i dalje crnu nije htio..
Ugl. uzmi malo alkohola i tamo di stavljas tintu pročisti, tj stavi alkohol na stapice za usi i stavi u te rupice, mozda se nesto zakorilo.
Stvar je da prepoznaje orginalnu crnu, ali ne i zamjensku...
Isti slučaj i kod mene. U pitanju je zamjenska boja, ORINK i Epson SX100. Barem 3 sata sam sve živo pokušavala. I kad je USB bio uštekan, i kad nije, sto puta gasila i palila printer, restartirala komp, stavljala nove drivere, čistila glave..nema što nisam. Na kraju sam kupila novu boju, identičnu; i printer ju je prihvatio kao da ništa nije ni bilo...
Sve radi ispočetka i pomoći će.

Evo da i ja napišem.
Nažalost, kupio sam SX125. Nisam printao možda 2 tjedna i boja je u njemu, naravno, zapekla!! Kupio sve nove original boje, ali crnu ne doživljava i dalje..
Odnesem ga na servis, vrate ga nakon 2 tjedna, kao zapekla glava i to je riješeno i unutra još par testnih uzoraka da se vidi da boja stvarno "radi".
Spojim printer, odem u Word, napišem par bezveznih redova slova, prvi red crna boja drugi crvena pa žuta zelena plava, i onda, ko što sam očekivao, nijedna boja OPET neradi kako treba.
Sutra ga nosim opet na servis i ako ga sad ne poprave očitaću im bukvicu. Koji klinac služi servis ako nisu u stanju popravit svoj proizvod?
Prije njega sam imao HP 3650, znao sam da neprintam ništa po 2 mjeseca i nakon toga printam i nikad problema sa bojom.
Moje iskustvo, Espon nikad više u moju kuću ući neće.
I ja imam Epson SX125. Kao prvo, potrudio sam se pažljivo pročitati upute priložene uz uređaj, te ga, u skladu s njima, veoma pažljivo raspakirati i instalirati. Nakon instalacije drivera, dobro je pogledati upute s instalacijskog CD-a.
Uglavnom, uređaj je radio bez ikakvih problema, dva puta sam promijenio crnu tintu i po jedan put cyan i magentu, kupujući sve originalne tinte. Prije dva tjedna kraju je došla i žuta (T1284), te sam, da bih uopće mogao printati i kopirati, pošao kupiti, po prvi put, zamjensku tintu. I onda, u dućanu iznenađenje: prodavač me upita, jesam li već kupovao zamjenske tinte. Navodno, ukoliko sve četiri nisu zamjenske, printer bi mogao javiti neprepoznavanje tinte. Kažem mu da ću razmisliti, te odem i pogledam malo po netu, između ostalih i ovaj, te ovaj http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/sx125/125167.aspx topic. Sve u svemu, bez nekog nedvosmislenog odgovora. Čisto iz znatiželje, odlučim kupiti zamjensku tintu, da vidim što će se dogoditi- I tako, kupim tu Orink zamjensku, uključim printer ne spajajući ga s računalom, te zamjenim tu žutu tintu. I tada, lijevo, desno, itd., i ona zlokobna crvena žaruljica konačno se isključi! :o) Kasnije, pošto sam ga spojio s kompjuterom, sasvim uredno mi je pokazao punu T1284. Eto, možda sam jednostavno imao sreće, što idućeg puta kad budem stavljao zamjensku tintu ne mora biti tako. Inače, u pakiranju ove Orink tinte priložen je i papirić s uputama:
Kao što se može pročitati, sam proizvođač spominje problem neprepoznavanja zamjenske tinte. Znači, u slučaju neprepoznavanja, trebalo bi ju izvaditi iz printera, te ju ponovo postaviti. Potom, upozorava da ju treba zamijeniti nakon šest mjeseci, te da se printer koristi barem jednom tjedno, kako ne bi došlo do začepljenja printerske glave. Konačno, napominje da se na nekim printerima, umjesto upozorenja o praznom spremniku, opet može pojaviti obavijest o neprepoznavanju tinte. To je znak da je tinta potrošena, te da ju opet treba zamijeniti.
U vezi toga da se može dogoditi neprepoznavanje čipa nove zamjenske tinte, prijatelj mi je rekao da u jednom refill shopu ovdje u Splitu, sasvim uredno zamijene takve novokupljene tinte, uz predočenje računa.
A ukoliko je točno da je glavni razlog neprepoznavanja čipa zamjenske tinte taj, što i sve tri ostale tinte nisu zamjenske, proizlazi da sam, umjesto da u printer stavljam originalne tinte kupljene s uređajem, u startu trebao kupiti sve četiri zamjenske tinte.
Sve u svemu, uređaj za sada radi bez ikakve greške. Hoću li nakon njega opet kupiti Epson, ovisit će o tome, koliko i kako će me ovaj služiti ubuduće, te o razlogu zbog kojega ću ga prestati koristiti.
ja sam si kupio Epson reseter tako da kod zamjene titne napravim čip reset i onda ju printač bez problema prepozna i nikakvih problema.
Upravo sam imala problem s neprepoznavanjem tinte. Imam Epson dx4050. Dosad sam kupovala original tinte, međutim printer nisam koristila više od godinu dana, tako da sam kupila sve 4 tinte zamjenske (Orink) htijući vidjeti funkcionira li mi printer uopće. Naravno, zamjenim tinte i vidim da ih printer ne prihvaća. Potom sam izvadila , očistila printer iznutra alkoholom, te ponovno vratila sve tinte, no sada sam se poslužila tipkama na samom printeru a ne slijedeći upute na kompu. I proradilo je. Barem ovaj put. I da, glava se nije zapekla s original bojama, što znači da je Epson kvalitetan. No zasigurno da zamjenske tinte zahtjevaju printanje barem jednom tjedno.
Upravo sam imala problem s neprepoznavanjem tinte. Imam Epson dx4050. Dosad sam kupovala original tinte, međutim printer nisam koristila više od godinu dana, tako da sam kupila sve 4 tinte zamjenske (Orink) htijući vidjeti funkcionira li mi printer uopće. Naravno, zamjenim tinte i vidim da ih printer ne prihvaća. Potom sam izvadila , očistila printer iznutra alkoholom, te ponovno vratila sve tinte, no sada sam se poslužila tipkama na samom printeru a ne slijedeći upute na kompu. I proradilo je. Barem ovaj put. I da, glava se nije zapekla s original bojama, što znači da je Epson kvalitetan. No zasigurno da zamjenske tinte zahtjevaju printanje barem jednom tjedno.
pa ako rijetko koristiš printer, onda nemoj riskirati sa zamjenskim tintama
Stari mi ima Printer Hp 110 i uzeo je zamjenski toner koji paše za taj printer ima i čip ali ništa i dalje izbacuje grešku da nema.
Nakon restarta PC a toner proradio i printa malo čudno