Pretihe slušalice?

poruka: 7
|
čitano: 5.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Pretihe slušalice?

Pozz svima.Dobio sam slušalice steelseries 5h/v2. imam mobitel samsung omnia 2 ( drugi mi je iphone 4). Kad uštekam slušalice u mob,i pustim glazbu nekako je pretiho,ko da nije "full pojačano".Mislio sam na voltazu,dal je baterija slaba ili sl.,bio je pun i na punjaču i isto se čuje. Tako mi je i na iphoneu.

Moje pitanje je,dal se slusalice mogu nekako pojačati ? da se onako full jako čuje? sve mi je bilo na max. pojacano i koje god da slusalice ( headset) uštekam tako se cuje. Osim na originalnim samsungovima,to udara jako. ( one in ear slušalice).

Ima neko rjesenje ? Hvala

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pretihe slušalice?

Mislim da je to normalna pojava, obično "in ear" slušalice zvuče glasnije nego "naglavne" slušalice, što zbog same konstrukcije, što zbog eventualno različite impedancije i osjetljivosti.

Inače, možeš samo vidjeti nisi li negdje uključio limitiranje glasnoće (iPhone to ima, za Samsung ne znam).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2011 17:22 (KaeR).
17 godina
protjeran
Pretihe slušalice?

Ovisi o efikasnosti slušalica, očigledno je da sve koje si isprobao trebaju ''jači'' izvor (5h v2 su 40 ohm slušalice; osobno ne uzimam slušalice impedancije preko 30 ohma za mob/mp3 playere)

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pretihe slušalice?

Te steelseries su za komp slušalice, šta se onda čudiš šta se slabo čuju na mobu?, isto tako uštekaj za mob u komp i vidit ces da ih neces moc do kraja pojačat, smanjit ćeš moć na ono u lijevom donjem kutu za smanjit, al pojačat nećeš moć do kraja, jednostvno nisu kompatibilne baš:D

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pretihe slušalice?

Znači nemoze se bas nikako? :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Pretihe slušalice?

Naravno da se može, s ovim 

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pretihe slušalice?
PsychoticBaklava kaže...

Naravno da se može, s ovim

Ima to negdje kod nas? :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice