Prepozna hard disk ali ga neda formatirati

poruka: 4
|
čitano: 1.867
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav!

Kupio sam novi hard disk (seagate 2TB) i kabel,spojio ali nemogu ga formatirati.U biosu ga prepozna,u my computeru ne,a kada idem na manage pa disk prepozna ga donekle (slika) Nemogu ga formatirati niti učiniti vidljivim u My Computeru,Kada sam ga prvi puta spojio matična je "zapiskala" 3 puta onda sam ponovno pokrenuo i upalio se normalno. Matična je AsRock z77 Pro 4

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Prepozna hard disk ali ga neda formatirati
izvone kaže...

Pozdrav!

Kupio sam novi hard disk (seagate 2TB) i kabel,spojio ali nemogu ga formatirati.U biosu ga prepozna,u my computeru ne,a kada idem na manage pa disk prepozna ga donekle (slika) Nemogu ga formatirati niti učiniti vidljivim u My Computeru,Kada sam ga prvi puta spojio matična je "zapiskala" 3 puta onda sam ponovno pokrenuo i upalio se normalno. Matična je AsRock z77 Pro 4

Unaprijed hvala!

Trebaš kreirati particiju. Iliti nešto čudno ovo prvo na hrvatskim windozama, ne snalazim se previše. {#}

17 godina
odjavljen
Re: Prepozna hard disk ali ga neda formatirati

J**** ti hrvatske windowse, jedva skužio što hoće reći Smijeh

Uglavnom, treba ti ova prva opcija. Disk je sada nealociran, nema particija ni ničeg. Kreiraj par particija (4 max), odmah ti ih formatira i dobiju oznaku (slovo) u My Computeru.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
16 godina

Puno hvala! Uspio sam,nisam htio ništa sam srljat da nebi kaj zeznul sa hardom. (jedino kaj je sad ikonica koda je image od power isoa a ne kao obični hdd al to ja brzo promijenim :D

I hrvatski su zbog ukućana,i meni je lakše na engleskom haha

Još jednom,hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice