Premalo napajanje?

poruka: 14
|
čitano: 1.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Premalo napajanje?

Pozdrav,

dobih error code 0xa00001 već 2 dana zaredom... kaže po googleu da je do nedostatka

snage na grafičku karticu,da li je do toga?
Također mi je već puno puta se ekran samo zacrnio,te je bio potreban fizički restart radi no-responsa u win-u.
Sumnjam da je konektor loše spojen btw,provjeravao sam ga i nedavno,budem pogledo sutra opet.

Konfa:

cpu: FX 6300

mb:Gigabyte 970A-DS3P

ram: Patriot 4GB 1600mhz

gpu: 260x 2gb ddr5 boost

napajanje: xfx pro 450w 80+ bronze

Mislim da ventove nije potrebno spominjati...

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 0:29 (lega031).

0 0 hvala 0
15 godina
Premalo napajanje?

Napajanje nije nipošto slabo, dapače ima i rezerve.

Može biti jedino neispravno, probaš neko drugo pa testiraš.

Nadalje, možda je kartica neispravna, neki problem s driverima (probaj druge).

Patriot RAM isto zna stvarati probleme, napravit dijagnostiku s MemTest86+,

možeš negdje posudit drugi keks RAMa, opet testirati s njime.

Ne obaziri se na TD, to su samo TD Trollovi, nemaju pojma o ničemu, pa moraju zaje... one koji nešto znaju. ;-))))))) (i3 4130 pojede ovaj tvoj i3 3240 za doručak) :D OMG.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 10:29 (Valentin17).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Premalo napajanje?

hvala na odgovoru :)

međutim nit napajanje nit rame ne mogu posuditi,a i error mi se ne događa često,pa bi i to potrajalo... (nisam ga dobio unazad 2-3 tjedna)
mislim da ću morat poslat sve u servis pa nek se oni bore s time,ha da,komp je star mj-2
Al sam ja maler za ovakve stvari pa ovo je nevjerovatno,svako malo nešto kod mene :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2014 11:33 (lega031).
13 godina
Premalo napajanje?

Jesi probao nove winse, nove drivere? Šta ćeš slati u servis, ako ti se nije ništa dogodilo 2tjedna. Čekati 2-3-4tjedna da se njima pojavi error? A ak se ne pojavi, plaćati testiranje i sl.?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zašto plaćati kad je pod garancijom,?

Šta ima trebam slikati BS kad se pojavi? gluparije ako je tako...

Imao sam 3 nova wina dosad,i nekoliko različitih drivera,hardwarski je problem 99% sam siguran 

11 godina
neaktivan
Premalo napajanje?

Idem sad kod kolege na neko gejmanje,pa cu probat zamjenit grafičke kartice s njim na ta 3 dana da vidim ako je u tome problem,i premjestit RAMe u drugi slot,iako nekako sumnjam

da je do njih...

0 0 hvala 0
13 godina
Premalo napajanje?

Pa ne naplaćuje se ništa ako se utvrdi neispravnost, ali ako se utvrdi da je računalo ispravno svaka ti trgovina naplaćuje testiranje. Zamisli da im svatko šalje računalo za koje misli da je neispravno, a ustvari sve radi, jedino mu je računalo puno virusa, ili mu je doma utičnica neispravna, ili nešto slično (ne govorim za tebe, nego općenito).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ha dobro,onda ću im snimiti video sa blue screenom pa nek vide o čemu pričam

13 godina
Premalo napajanje?

Da al ja ti govorim da oni moraju dobiti taj BSOD a ne prek tvoje snimke, jer vjerujem da testiraju računalo sa svojim windowsima, al dobro.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ha dobro onda,kontaktirao sam ih i rekli su mi određene testove za grafu,proc,OS i memoriju da odvrtim pa ću vidit rezultate...
Problem je jedini ako ne pokažu ništa,a BSOD mi se pojavljuje rijetko kažem,pitanje hoće li ga oni vidjeti dok je na servisu kod njih... a trenutno mi je komp

potreban radi faxa,treba programirati i sl. :S

Hvala na odgovorima :) 

13 godina
Premalo napajanje?

Zato ti kažem, probaj vidjeti. Ako dobiješ da puca u nekom programu onda si na konju, pucat će i njima :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako se ne varam pucalo mi je samo u LoL-u i Heartstoneu 

13 godina
Premalo napajanje?

Da nije do igrica? Trebalo bi pucati u testovima za grafu također: Heaven, valley, furmark, 3dmark i sl.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ma nisam siguran baš da je bilo sve u igricama ali mislim da je većina.
Skinuh 3d mark,linx i memtest pa cu viditi šta kažu.

Jučer mi je usred Heartstone-a puklo,i otad mi je počeo štekavati malo HS,onako ne ide glatko ko što bi trebao... 
Pomislih da je ošla grafa te da radi na integriranoj,ali vidim da vent (mislim da ne bi radio da je ona riknula?) i dalje na njoj radi,

a LoL mi daje doduše mislim isti FPS kao i prije,iako nisam siguran za to...

Probat cu i HS re-instalirati. Ma ja sam ti majstor nemogućega,ali onog lošeg nemogućega :D
Kroz šta sam sve prošao već s errorima i BSOD-ima,neobjašnjivih stvari,minimalno jednom mjesečno kod mene,koji god sam komp imao,

kome god sam instalirao OS i sl.,uklet sam :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice