Povezivanje PC i TV

poruka: 11
|
čitano: 8.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

Htio bi povezati računalo i TV...tako da bi na TV-u vidio isto kao i na monitoru(za gledanje filmova)...Na TV-u imam 1 scart priključak i 3 chinch priključaka a na računalu ima VGA priključak i HDMI priključak...kako da povžem PC i TV?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 14:25 (ninja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Povezivanje PC i TV

ako imas svideo out ili samo video out onda lako ali kazes da imas hdmi znaci da ti treba prikljucak iz hdmi u cinch

vjerovatno chipoteka ima.

s tim da audio cinch vuces s zvucne kartice

neznam ni koja je graficka pa je mali problem cak od os do os-a zavisi

kazem nije problem ali malo si rekao

firula
17 godina
neaktivan
ninja kaže...

Htio bi povezati računalo i TV...tako da bi na TV-u vidio isto kao i na monitoru(za gledanje filmova)...Na TV-u imam 1 scart priključak i 3 chinch priključaka a na računalu ima VGA priključak i HDMI priključak...kako da povžem PC i TV?

Samo VGA i HDMI ? Si siguran da nemaš S-VIDEO ili još nekakav konektor... Samo dva konektora ?

Kad bi imao S-VIDEO, ima kabel za kupiti koji S-VIDEO pretvara u žuti chinc, a zvuk iz 3,5 mm u crveni i bijeli chinc...

Kublach
16 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

mislim da sam negdje vidio vga u chinc ali nisam siguran

RazorNapster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

graficka ja ATI Radeon HD 4670...ima HDMI, VGA i DVI(preko DVI-a imam spojen monitor)...nemam s-video...razmišljao sam da kupim kabel sa scartom i VGA...dali bi to radilo kako treba?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 22:03 (ninja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj ni povezivat ako nemaš LCD ili Plazmu koje imaju dvi ili hdmi jer će ti slika bit bolja na kompu nego na TV.

16 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

Postoji li kabel vga - chinc? Ili vga - scart?

Meni je neophodan,jer lap mi ima samo vga izlaz!

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.1.2010 19:08 (puxi).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

postoji ali mislim da preko tih kablova s računala preneseš samo sliku a ne zvuk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

postoji ali mislim da preko tih kablova s računala preneseš samo sliku a ne zvuk...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

sorry zbog duplog odgovora...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Povezivanje PC i TV

Pozdrav svima! evo zamolio bih da mi neko pomogne,a problem je ovakav: Kada spojim pc na tv sa hdmi kablom, slika sa primarnog monitora mi odmah nestane,uopšte nema veze jel je telka uključena il nije. Monitor mi je spojeni sa dvi  na dvi a grafička je integrirana Nvidia geforce 7100(inaće na telki se prikaže slika sa iconama itd.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice