Pom pri instalaciji windowsa

poruka: 5
|
čitano: 1.672
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ovak imo sam windows xp delixe 2010 i sad ja rokam igrice i nestane struje  ocu ga uplait dodi mi do onoga cuda gdje se kao puni dode do 3

i samo se pojavi kao zelena crta  i ekran ostane crn neradi

imo sam prije tkav problem ali mi ekran nije pocrnio nego mi se otvorio plavi ekran i pise "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME"

sad ocu prec na windows 7 skinem ja ubacim cd u komp nece da ga boota. dali trebam obrisat ovaj prvi windows?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.2.2014 9:27 (price2332).

0 0 hvala 0
15 godina
---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pom pri instalaciji windowsa
price2332 kaže...

..

imo sam prije tkav problem ali mi ekran nije pocrnio nego mi se otvorio plavi ekran i pise "UNMOUNTABLE BOOT VOLUME"

sad ocu prec na windows 7 skinem ja ubacim cd u komp nece da ga boota. dali trebam obrisat ovaj prvi windows?

- imaš problem s HDDom, dok to ne rješiš, ne može raditi OS. Ako se popravi možda proradi XP ili instaliraš..

- HDD ili kontroler je problem... kako misliš da bi ga obrisao ako ne radi i čemu bi pomoglo brisanje?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

cuj bona nekuzim se ja u to... imam sad dva neka cd za windows 7 jedan je kao 32 bit a drugi je 64 bitni

sad sam na laptopu (koji je 32  bit) ubacim ovaj 32 bitni cd  on radi, ubacim ovaj 64 bit i iskoci ovo "You need an instalacions disk that compatible with your computer"

sad odem  na komp ubacim onaj cd od maticne za drajvere sta god... njega boota sve ljepo

ubacim ovaj 32 bitni ko da ga nema, dali moze problem biti u cd-u?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pom pri instalaciji windowsa
price2332 kaže...

..sad odem  na komp ubacim onaj cd od maticne za drajvere sta god... njega boota sve ljepo

ubacim ovaj 32 bitni ko da ga nema, dali moze problem biti u cd-u?

-sistem ti je več javio grešku ''unmountable...'' dal je krivac disk ili bilo koji dio s kojim je povezan (kabel, CD.. ili sama ploča-kontroler..) svejedno. Prvo moraš riješiti tu konkretnu grešku. Problem s CDom može biti bilo što (ne mora biti povezano s prvim problemom, npr da ti CD-DVD win-install nije bootabilan ili pravilno snimljen).

-kad bi i bootao, opet bi došao do greške koja ti se već javila.

-btw, iz 32bitnog OSa ne možeš pokrenuti 64bitne aplikacije, setup(exe) je win app. to nije boot s install medija.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice