Polomio sam nogicu za kuler

poruka: 9
|
čitano: 996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Polomio sam nožicu za hladnjak procesora

Evo ovako, čistio sam komp malopre, i kad sam skidao hladnjak sa procesora, čuo sam kako je se nešto odvalilo. Odmah sam znao i šta je u pitanju jer sam uvek imao muka sa skidanjem hladnjaka.

Polomio sam tu "nožicu", ili kako već da nazovem, što pričvršćuje hladnjak uz procesor.

Sad sam ja to nekako "skrpio" da radi (ukrivo, biće slika), ali ne znam da li će moći dugo ovako, pa me zanima da li je neko imao slična iskustva, i kako bih mogao da rešim ovaj problem? Može li se to nekako zalepiti, ili šta da radim?

I da li je problem ako je namešteno ovako kao na slici 3 i 4?

Slomljeno Slomljeno
Sa leve strane se vidi da je slomljeno, desna je čitava Sa leve strane se vidi da je slomljeno, desna je čitava
Ovo je skrpljeno, ukrivo Ovo je skrpljeno, ukrivo
A ovde se vidi tačno kako ne naleže ceo procesor A ovde se vidi tačno kako ne naleže ceo procesor
LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Polomio sam nožicu za hladnjak procesora
ScazzaHitmann666 kaže...

Evo ovako, čistio sam komp malopre, i kad sam skidao hladnjak sa procesora, čuo sam kako je se nešto odvalilo. Odmah sam znao i šta je u pitanju jer sam uvek imao muka sa skidanjem hladnjaka.

Polomio sam tu "nožicu", ili kako već da nazovem, što pričvršćuje hladnjak uz procesor.

Sad sam ja to nekako "skrpio" da radi (ukrivo, biće slika), ali ne znam da li će moći dugo ovako, pa me zanima da li je neko imao slična iskustva, i kako bih mogao da rešim ovaj problem? Može li se to nekako zalepiti, ili šta da radim?

Ja sam to riješio tako da sam uzeo plastičnu vezicu i s njom pritegnuo,no to sam tako držao cca 2-3tj i promjenio komplet nosač na matičnoj za cooler,samo pazi da nepretegneš cooler da nebi još veću štetu napravio!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
14 godina
odjavljen
ScazzaHitmann666 kaže...

uzmi taj cijeli komad od neke druge maticne
sigurno mozes nabavit neku neispravnu

http://www.snabbox.org/
16 godina

A možeš probati upaliti pa vidjeti kakve su temperature.

Najbolje bi bilo da zamjeniš bracket, neće tu nikako ljepljenje pomoći. Vjerojatno ima netko da si je kupio hladnjak koji dolazi sa svojim bracketom pa mu ne treba više stari, traži po njuškalu.

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan

Ovako je prikačeno trenutno, a evo i temperatura koje su trenutno (radi samo Firefox i HWMonitor).

Trenutno prikačeno Trenutno prikačeno
Temp Temp
LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa ok su temperature. Iako ja osobno ne bih volio da mi to tako stoji...

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da će biti dobro. Ostavio sam ga sa HeavyLoad-om da radi nekih 40-45 minuta, i evo kako stoje temperature. A igrao sam i nekoliko igara i dobro je prošlo.

. .
LoL EU West - Aginho
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

to je "drži vodu dok majstori odu", no sam sebi si "odradio" posao, pa sad vidi hoćeš li tako ostaviti ili se potruditi i za par kuna na njuškalu naći novi bracket

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako autor teme nenabavi si do ponedjeljka nosač coolera ja mu pošaljem besplatno,imam ih hrpu :)

EDIT
Samo bih molio autora njegovu adresu i ime i prezime na koje da šaljem :)

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.5.2014 8:53 (kruskar).
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice