Pc Shutdown

poruka: 56
|
čitano: 3.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pc Shutdown

Pc se gasi cim pokrenem Battlefield 3.Frend mi je rekao da je do napajanja,Graficka 400w i Unlockan Cpu 146 W mi uzimaju,zasto se samo gasi u battlefield 3.Trebam li jace napajanje ili ne.Sada imam Psu od 500w.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pc Shutdown
kakva je to graficka od 400w?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina
neaktivan
Pc Shutdown

Ostale igre ti normalno rade?
- da li izbaci error tj. blue screen kad se ugasi?

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

0 0 hvala 0
15 godina

Da prije par dana nije mi izbacivao blue screen sada ga izbacuje.Caused by driver hall.dll tako mi pise u bluescreenView.Htio sam reci za nju je minimum 400W.Jer stvarno neznam sta vise da radim.Komp se gasi samo u Bf3 i nijednoj drugoj igri.Tjedan dana to vec popravljam i nemogu nikako.

15 godina
neaktivan
Pc Shutdown

Odi u ovu temu nek ti vide što je uzrok bsod-a.

http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/bsod-sto-zasto-kako/21360.aspx?page=31

nije to do napajanja.

Bolje imati pravog neprijatelja nego lažnog prijatelja

1 0 hvala 0
15 godina

Procitao sam to i nije mi pomoglo.Pokrenio sam test sa prime95 i odmah mi se pc ugasio.Poludit cu.Neznam vise sta da radim.

15 godina
neaktivan
Pc Shutdown

vrlo moguce da je do napajanja...ali reci nam konfiguraciju detaljno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imas sve pod moj PC,samo procesor sam unlock na Amd Phenom x2 4 B55.Napomena,gasi se samo u igrama,Pratim temperaturu Gpu i 45 C je i komp se odmah ugasi.Dok je Load sve 4 core oko 80-85% stalno.Temperature nemogu pratiti s nijednim programom,kad je procesor unlockan,

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Imas sve pod moj PC,samo procesor sam unlock na Amd Phenom x2 4 B55.Napomena,gasi se samo u igrama,Pratim temperaturu Gpu i 45 C je i komp se odmah ugasi.Dok je Load sve 4 core oko 80-85% stalno.Temperature nemogu pratiti s nijednim programom,kad je procesor unlockan,

stavi ga da radi kak je tvornički(postavke procesora) i onda probaj...

Bahrija
14 godina
neaktivan
Pc Shutdown

Ako se istog trena ruši na prime-u onda ti je najvjerojatnije nestabilan procesor.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Super sad moram skupit lovu da kupim quada a prije godinu dana ovaj kupio -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 19:02 (Chosenone1).
15 godina
neaktivan

probaj diči voltažu procesora do 1.45 možeš ići bez beda-pa onda probaj ...

Bahrija
14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Super sad moram skupit lovu da kupim quada a prije godinu dana ovaj kupio -.-

Ne moraš

Digni voltažu kao što bahrija reče, ili smanji frekvenciju. Traži najbolju kombincaiju obojega testiranjem stabilnosti

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
15 godina

Problem je sto kad u biosu namjestim voltazu to jest vcore windows se nece pokrenit,cak sam update maticnu i opet isto,a kad probam preko amd overdrive-a takodjer neide.

15 godina

Ostavio sam na auto i sad je 1,37 al opet se gasi.Frenkvenciju cega?i koju mi predlazete

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 19:27 (Chosenone1).
14 godina
neaktivan
Pc Shutdown

ništa, nestabilan ti je otključan

Probaj downclock još samo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislis da ga ostavim otkljucanog a da samo spustim ga par multiplayera dole

14 godina
neaktivan
Pc Shutdown

probaj

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probat cu ga na 2.8 ili 3.0 ghz

15 godina
neaktivan
Pc Shutdown

povecaj voltazu ili smanji frekvenciju, kao sto su decki rekli, i skini OCCT i stavi test na 2 3 sata, ak budeju tamo stabilne temperature i stabilno radi...onda nije u procu...a ak se pojavi blue screen za kojih cca 5-15 minuta... (sad dok je u ovom stanju)..a poslje probaj povecat volt i smanji frekvenciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kak ti je situacija s memorijama-postavke su na auto ili?

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 19:46 (bahrija).
15 godina

Upravo sam probao na 2,8 ghz i opet je crko pc,da memorija postavke su na auto.

15 godina

Nepojavljuje mi se bsod,jedino kad ga clockam na 3.8 ghz onda se pojavljuje,J proc nezelim ni clockat ghz mi nisu vazni bitne su mi jezgre.

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Upravo sam probao na 2,8 ghz i opet je crko pc,da memorija postavke su na auto.

na kolko ti rade meme(default)?ček znači u biosu staviš postavke proca(voltažu)ručno na 1.45 i neče bootati komp?

probaj manje 1.42..stavi ručno postavke memorije(latencije-voltažu-kak je default tvornički određeno)i ja imal problema sa nestabilnošču sve dok nisam ručno postavke skemijal-isto asus matična ploča....

baš sam te htel pitati jel matična asus-al vidim da je pod moj pc{#}

Bahrija
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 20:00 (bahrija).
15 godina

Ni u OCCT nevidim temperature.

15 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...

Ni u OCCT nevidim temperature.

nevidiš jer ti  otključane još 2vije jezgre-tak je i na mojem-isti procesor-samo ja svojega derem na 4.07 stabilno s otključane sve 4 jezgre:: 

Bahrija
15 godina

Evo sad mogu bootat sa 1,36 Vcore.Prije nikako nisam mogao.

Mem fren.669

Ht link 2008 mhz

Bus speed 200

Probao sam OCCT i opet isto. Pc crash.

15 godina
neaktivan

stavi 1.42-1.43 ak ide..očeš mjenjati iam ti athlona x4 620 u drugome kompu..pa nebuš imal problema-ovaj tvornički otključani

Bahrija
15 godina
neaktivan
Pc Shutdown

OCCT je program koji nakon zavrsenog testa, dobijes slike sa temperaturom svake jezgre, cjelokupnog procesora i voltazu...ali stavi na 2-3 sata...dok se ne zavrsi..u ta 2 sata ti komp radi 100 posto, koji niti jedan program ni igrica nemogu tak iskoristiti...ako je tamo stabilan...onda mora biti u najzahtjevnijoj igri i programu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajme poludit cu vec 2 tjedna imam problema stim,neznam vise sta da radim :(

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice