PC mi se restartira

poruka: 41
|
čitano: 9.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: PC mi se restartira

napravio sam test s OOCt-om i nije se resetirao,,,što mu je,ne znam,,,,al prije toga gledao sam TV preko USB TV kartice i nakon 10-15 min gledanja se resetirao i pokazao se neki novi BSOD...što da radim?

17 godina
PC mi se restartira

Evo ja sam imao slicnu situaciju kao i ti... komp se restarta, promijenio sve zivo, memoriju, grafu, napajanje jada jada... na kraju ispali driveri za zvucnu karticu.

Pokusaj deinstalirat sve drivere i downloadaj sa neta nove pa instaliraj ponovo pa vidi... driveri su banda :)

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
15 godina
PC mi se restartira

Kad mi je pc crko rekli su mi da je crkla matična ploča i ram i 50% procesor.Ja sam kupio sve osim procesora.Sad kad igram cod2 onda mi se odjednom restartira.Neće mi se upali.Ištekam iz zida i onda se tek upali.Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
PC mi se restartira

MODERATOR: Molim obrisati ovaj post...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2009 9:22 (tnakir).

0 0 hvala 0
15 godina
PC mi se restartira

Odnio sam pc na servis nakon 3 sata zvali su me i rekli da je izgorio napon.On košta oko 180kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grom kaže...

Odnio sam pc na servis nakon 3 sata zvali su me i rekli da je izgorio napon.On košta oko 180kn.

180Kn?To ti je onda nekakav jeftinjak.Kakvu konfiguraciju imaš?

oko za oko,pasta za zube
15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

Restartira? Valjda restarta...

Pri kojim se igrama restarta? Jesu li igre piratske il oriđiđi? Može bit i da je problem u igri, pogotovo ako je piratska.

Jedino ako je igra puna virusa, ali to je mala vjerojatnost i nevrijedi spominjati, najvjerojatnije je do pregrijavanja kao što su i ostali već spomenuli.

17 godina
PC mi se restartira

Napajanje... da, pripazi kada grmi, bilo bi dobro da ga iskljucis iz mreze (istekaj sve utikace iz uticnica), takodjer bi bilo dobro da uzmes nekakvo "ozbiljnije napajanje", fortronova su jeftina a dobra, a ne nekakvo MS kvazinapajanje.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
PC mi se restartira

Napajanje mi je fortonovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2009 21:02 (Grom).

0 0 hvala 0
15 godina
PC mi se restartira

moja konfiguraci je:

Processor:     
Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
Memory:    
1024MB RAM
Hard Drive:    
120 GB
Video Card:    
Radeon X300/X550/X1050 Series
Monitor:    
Plug and Play Monitor
Sound Card:    
HD Audio rear output 2
Speakers/Headphones:    
MANHATTAN
Keyboard:    
Genius GM-03022P XSCROOL
Mouse:    
Genius KB-06XE
Operating System:     
Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Motherboard:    
ASUS P5KPL-AM EPU

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz Memory: 1024MB RAM Hard Drive: 120 GB Video Card: Radeon X300/X550/X1050 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output

0 0 hvala 0
17 godina
PC mi se restartira

PC se zna restartat radi losih drivera... pokusaj instalirati najnovije drivere skinute sa weba. Takodjer provjeri memoriju (ako imas dva modula pokusaj izvadit najprije jednog pa testiraj, pa drugog pa testiraj, ako imas samo 1 posudi od prijatelja)...

Takodjer pokusaj povadit nepotrebne komponente (tipa TV kartica bla bla)...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice