PC se restarta prilikom igranja

poruka: 5
|
čitano: 900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znaci, pc se restarta prilikom igranja (heavy loada), napravio sam stress test sa OCCT i tamo se restartao. Garancija za PSU traje 36 mj. imam jos godinu dana cake.

Pitanje, moze li biti nesto drugo osim napajanja, mozda prasina? Ostale komponente rade kako treba, nema virusa i temparature su ok.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 7:30 (SooneX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: PC se restarta prilikom igranja

Ako su temperature ok, onda napajanje (eventualno može još biti problem u nekim driverima)

13 godina
odjavljen

Samo restart turn off turn on bez ikakve notifikacije?

skOOrvy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kao da si ga iscupao iz uticnice pa ponovo ustekao, nema jednostavno dovoljno energije da potegne jace igre, prije mi sve vrtilo ko podmazano igrao bi satima/danima.

Moguce da je previse radio jos su ove vrucine bile radio po cijele dane a nema kilime u stanu. Iskoristit cu ovu garanciju sto imam, pa ako prodje prodje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 17:08 (SooneX).
13 godina
odjavljen
SooneX kaže...

kao da si ga iscupao iz uticnice pa ponovo ustekao, nema jednostavno dovoljno energije da potegne jace igre, prije mi sve vrtilo ko podmazano igrao bi satima/danima.

Moguce da je previse radio jos su ove vrucine bile radio po cijele dane a nema kilime u stanu. Iskoristit cu ovu garanciju sto imam, pa ako prodje prodje.

Da, u svakom slučaju. I ako imaš neko zamjensko napajanje prije nego odneseš ovo, probaj spojiti.

skOOrvy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice