PC se ne vrača iz sleepa

poruka: 7
|
čitano: 2.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
PC se ne vrača iz sleepa

Nakon nekog vremena neaktovnosti komp ode u mirovanje (sleep mod valjda)

i kada ga opet hoču koristit pritiščem tipke i miša ali nema reakcije niti se gasi na tipku power več ga moram gasiti na prekidaču.

Šta može biti uzrok tome?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PC se ne vrača iz sleepa

Probaj malo pricekati dok pomaknes mis, ako vec ne pricekas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: PC se ne vrača iz sleepa

Windows 7 pretpostavljam? Imao sam isti problem sa računalima na poslu. Stavi za go to sleep NEVER, nećeš imati standby mod ali nećeš ni morat gasit na prekidač. možda postoji i galantnije rješenje, ali evo.

Pavo
15 godina
PC se ne vrača iz sleepa

Ma radi se o tome da nisu bas sve kobinacije drivera i hw-a kompatibilne sa sleep modom na sve nacine. Ako ti je sleep bitan odi malo u bios, poigraj se sa power optionsima, razni S3 stateovi i to, pa mozda uspijes dobit. Ali samo ako znas sta otprilike radis, ako nisi nikad cuo onda ne diraj, ili se prvo nauci kako se bios resetira.

A mozes i cekati neko vrijeme, pa kad skines neki novi drv, (dosta cesto driver od grafe, pogotovo radeonki serije 5 zna zafrkavati, pa pocekas novi) probas onda...i tako, ima dosta stvari koje mogu biti. Ako ti sleep nije neophonda onda ga iskljuci, ako je onda se igraj malo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PC se ne vrača iz sleepa

Da stvar je u Windovwsu 7, koliko god mi je dobar ali mi stalno radi probleme, sleep mod, realtek mi ne prepoznaje slušalice, autodata mi javlja eror i neče se pokrenut.

Več sam jednompop... i vratio se na xp a čini se ču opet ako ne riješim bar taj realtek

0 0 hvala 0
15 godina

A u vezi realteka probaj malo cackat po onom njegovom control panelu, mozda sta tamo uspijes. I ja sam imao nekoliko problema oko zvuka i slusalica kad sam ljudima instalirao 7icu, ali malo cackanja po softwreu od zvuka obicno je rijesilo problem. Iako moram rec da vec 2-3 mjeseca su mi sve instalacije radile bez ijednog problema

17 godina
protjeran

ako ti je u BIOS-u uključeno S3 z standby onda ga vraćaš iz toga  sa power tipkom.

isključi S3 ili stavi na S1.

''how yes no''
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice