Nakon nekog vremena neaktovnosti komp ode u mirovanje (sleep mod valjda)
i kada ga opet hoču koristit pritiščem tipke i miša ali nema reakcije niti se gasi na tipku power več ga moram gasiti na prekidaču.
Šta može biti uzrok tome?
Nakon nekog vremena neaktovnosti komp ode u mirovanje (sleep mod valjda)
i kada ga opet hoču koristit pritiščem tipke i miša ali nema reakcije niti se gasi na tipku power več ga moram gasiti na prekidaču.
Šta može biti uzrok tome?
Probaj malo pricekati dok pomaknes mis, ako vec ne pricekas.
Windows 7 pretpostavljam? Imao sam isti problem sa računalima na poslu. Stavi za go to sleep NEVER, nećeš imati standby mod ali nećeš ni morat gasit na prekidač. možda postoji i galantnije rješenje, ali evo.
Ma radi se o tome da nisu bas sve kobinacije drivera i hw-a kompatibilne sa sleep modom na sve nacine. Ako ti je sleep bitan odi malo u bios, poigraj se sa power optionsima, razni S3 stateovi i to, pa mozda uspijes dobit. Ali samo ako znas sta otprilike radis, ako nisi nikad cuo onda ne diraj, ili se prvo nauci kako se bios resetira.
A mozes i cekati neko vrijeme, pa kad skines neki novi drv, (dosta cesto driver od grafe, pogotovo radeonki serije 5 zna zafrkavati, pa pocekas novi) probas onda...i tako, ima dosta stvari koje mogu biti. Ako ti sleep nije neophonda onda ga iskljuci, ako je onda se igraj malo
Da stvar je u Windovwsu 7, koliko god mi je dobar ali mi stalno radi probleme, sleep mod, realtek mi ne prepoznaje slušalice, autodata mi javlja eror i neče se pokrenut.
Več sam jednompop... i vratio se na xp a čini se ču opet ako ne riješim bar taj realtek
A u vezi realteka probaj malo cackat po onom njegovom control panelu, mozda sta tamo uspijes. I ja sam imao nekoliko problema oko zvuka i slusalica kad sam ljudima instalirao 7icu, ali malo cackanja po softwreu od zvuka obicno je rijesilo problem. Iako moram rec da vec 2-3 mjeseca su mi sve instalacije radile bez ijednog problema
ako ti je u BIOS-u uključeno S3 z standby onda ga vraćaš iz toga sa power tipkom.
isključi S3 ili stavi na S1.