Pc problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pc problem

Pozz,.

Imam problem s pc-om vec neko vrijeme no evo zadnjih par dana se pogorsalo.
Problem se dogadja kad se u kucistu cuje neki zvuk. Zvuk slican kao da se nesto pali i onda nakon mozda sekundu , dvije zamrzne se ekran, najcesce se dogadja ako igram igru neku ili kod paljenja nekih programa.

Igre koje igram nisu zahtjevne i konfiguracija ih podrazava bez problem igre su npr world of warcraf i call of duty 2 itd... Desava se da se zamrzne i kad palim programe neke tipa speedfan za gledanje temp u kucistu itd.
Nekada se dogodi da se cak i restarta komp kad se zamrzne , a nekad se odma odmrzne nakon 30-60 sekundi...Kad se restarta cesto bude blue screen.
Oper. sustav je windows 7 Ultimate.

Konf je : amd athlon 64 x2 dual core 5200+ 2,70 Ghz / ram 2gb  / grafica Radeon HD56700 

Dogadjalo se vec ovako prije par puta i u dva slucaja se mijenjao hard disk jer se komp nije mogao vise pokrenuti no sad novi hard disk je tu i novi op sustav i nije mi jasno u cemu je problem pa ako moze ikakva pomoc ili savjet.

0 0 hvala 0
11 godina
Pc problem

Skini program Bluescreen View i pogledaj koji je kod od BSOD-a. Uz to probaj skenirat disk sa HDD Tune ili sličnim programom da se isključi mogućnost tog kvara.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pc problem
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice