Nvidia geforce 9600 GT

poruka: 10
|
čitano: 3.455
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Nvidia geforce 9600 GT

Pozdrav svima. Evo samo da vidim da li je netko imao sličan ili isti problem. Naime imam grafičku Nvidia geforce 9600 GT. U zadnje vrijeme su mi se počele događati čudne stvari. Operativni sustav je Windows 7 HP x64 i svako malo mi se usred rada jednostavno windowsi zamrznu i nakon toga mi se ugasi monitor. Monitor je bio spojen na DVI priključak koji je bliže matičnoj ploči. Sinoć sam probao spojiti na drugi DVI priključak i od tada mi se ne mrznu windowsi. Da li je moguće da je jedan od priključaka u kvaru, a da grafička normalno radi s drugim.

Hvala.

0 0 hvala 0
18 godina
Nvidia geforce 9600 GT

meni na 8800 jedan DVI nije uopće radio tj. nije bilo slike na monitoru (samo crno) dok je drugi funkcionirao bez ikakvih problema....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia geforce 9600 GT
Najvjerojatnije ti je riknuo taj DVI ulaz a to se zna često dešavati imao sam isti problem na HD4850
Life is Life sha-la-la-la-la
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nvidia geforce 9600 GT

Ok. Hvala vam na odgovorima. Jel sad kad sam premjestio na drugi DVI sve super funkcionira. Ne znam da li to ima veze, ali imam ploču GA-EP35-DS3L i na njoj kad aktiviram AHCI mode onda mi puca prilikom dizanja instalacije Windowsa.

Hvala.

15 godina
neaktivan
Nvidia geforce 9600 GT

Moze biti da ti se grafa pregrijava, pogotvo ako imas pasivca na njoj. Meni se to isto događalo sve dok nisam na nju ugradio vent, od onda nema zamrzavanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Grafička kartica ima ventilator, a temperatura joj je od 54 - 60 stupnjeva.

14 godina
protjeran

što je bolje instalirati drivere sa cd-a ili ih skinuti preko nvidijine stranice? 

pitam zato jer su driveri za grafičku karticu s cd-a iz 2009 a ovi su novi. dal to ima kakve veze u igrama ili tako nešto?

9 da
0 ne
ĐEMO
14 godina
protjeran

zna netko kako clockati nvidia geforce 9600 gt grafičku karticu?

5 da
1 ne
ĐEMO
15 godina
neaktivan
Đemo kaže...

što je bolje instalirati drivere sa cd-a ili ih skinuti preko nvidijine stranice? 

pitam zato jer su driveri za grafičku karticu s cd-a iz 2009 a ovi su novi. dal to ima kakve veze u igrama ili tako nešto?

Skini s neta, donose manji porast performansi i eventualne fixeve za neke naslove. Vrlo je pozeljno da driveri budu up to date.

Đemo kaže...

zna netko kako clockati nvidia geforce 9600 gt grafičku karticu?

Imas tu tutova razno raznih, u benchmark PDF-u.

Pogledaj pod moje teme, imas MSI AFT vodic.

14 godina
protjeran

hvala a overclock intel core 2 duo e8400 3 ghz...zna netko....bilo tko...molim odgovore.

ĐEMO
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice