Nova graficka problem!!!

poruka: 14
|
čitano: 2.098
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Nova graficka problem!!!

Kupio sam novu graficku  PCI-E XFX AMD RADEON R7 265 Core Edition, 2GB DDR5, Dual DVI, HDMI, DP,e sad problem mi se javlja recimo u World of Warcraft igri,neznam dali u nekoj drugoj jer jedino ovo igram,monitor mi treperi kao recimo kada gledate na tv-u kako neko snima stari crt monitor pa vidite ono treperenje,kolega mi kaze da je moguce zbog toga sto mi je monitor stariji i nema dvi nego samo vga iako je lcd dosta je star...sigurno 5 god

Ostale komponente su solidne,AMD 4 jezgre,8GB ram,Asrock extreme maticna,ssd disk.

Dali mi mozete reci sta bi moga biti problem,i dali bi trebao imati vise od 60 FPS u WoW-u sa tom konfom?

Dali je moguce da je nova grafa neispravna?

Hvala unaprijed!

Suppx

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nova graficka problem!!!

Jesi probao promjeniti refresh rate ?

10 godina
neaktivan

Sve moguce sam probavao sto se tice refresh rate i postavki opcenito...nista nepomaze.....jako me iritira...u win pri normalnom radu neprimjecujem nista...probat cu instalirat neku drugu igru pa viditi

Suppx
15 godina
Nova graficka problem!!!

Jesi instalirao drivere sa cd-a il si skinuo najnovije 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Suppx kaže...

Sve moguce sam probavao sto se tice refresh rate i postavki opcenito...nista nepomaze.....jako me iritira...u win pri normalnom radu neprimjecujem nista...probat cu instalirat neku drugu igru pa viditi

dobro koliko ti fps-a ide wow dok ti slika treperi?

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
10 godina
neaktivan

Fps je dobar od 60 do 120,sve radi ok i na ultra samo sto slika treperi,odnosno ne slika nego nezz kako bi objasnio,ako ste vidili na tv-u kad je prikazan neki stari crt monitor pa onako treperi po monitoru....

Suppx
17 godina
Nova graficka problem!!!

To ti je do dvi to vga konektora koji koristis...isti sam problem imao, doduse kod mene je treperenje bilo vidljivo samo na tamnim povrsinama, kad sam prikopcao drugi monitor problem nestao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
malina22 kaže...

To ti je do dvi to vga konektora koji koristis...isti sam problem imao, doduse kod mene je treperenje bilo vidljivo samo na tamnim povrsinama, kad sam prikopcao drugi monitor problem nestao.

Vjerojatno koristi vga kabel  (analogni signal) pa se to dešava. Isti sam problem imo na 2 monitora sa VGA izlazom pa sam moro uzet novi koji podržava DVI/HDMI (digitalni signal).

Dakle ako imaš DVI izlaz na monitoru spoji sa tim kablom ako nemaš rješenje ti je drugi monitor. 

10 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Kolega iz trgovine gdje sam kupio komp mi je isto to rekao da je u tome problem,takoder primjetim da mi je na tamnim povrsinama vidljivije!

Probat cu od nekog uzet monitor sa dvi pa istestirat ako nestane treperenje nepreostaje mi nista nego skupljat za novi monitor

Suppx
11 godina

Tako sam i ja napravio, testiro vidio da je do vrste signala i uštedio za novi monitor :)

10 godina
neaktivan
Magibagi kaže...

Tako sam i ja napravio, testiro vidio da je do vrste signala i uštedio za novi monitor :)

;) ,nista hvala na pomoci,moram sada potraziti nekog tko mi moze posuditi monitor na 5 min,koga god do sada sam pitao 0 bodova

Javim ovdje dali je to bio problem!

Pozz

Suppx
14 godina

Kolega iz trgovine ti je dobro rekao.

10 godina
neaktivan
Arienos kaže...

Kolega iz trgovine ti je dobro rekao.

Bome i je,istestirano...kod frenda preko hdmi spojeno radi ko curica!!

Nista,rjesenje je novi monitor!

Suppx
10 godina
neaktivan
Nova graficka problem!!!

Sa mojim kompom nemoze biti dosadno,sada me muci sljedeca situacija...komp mi je upaljen non stop i kada se vratim sa posla samo stisnem neku tipku i komp se probudi iz stanja mirovanja,kada sam skidao wow ponovo prije par dana sam nesto namjestio u power managment da komp neide u stanje mirovanja nikad dok neskinem wow,i sada kada nebudem za kompom par sati i kad se vratim vise nije u stanju mirovanja nego je na monitoru samo svijetlo plavi ekran,nista nepise,samo plavi ekran  i moram resetat ,poslje reseta komp radi bez problema ponovo,dali je moguce da je do tih postavki sto sam mjenjo?

Uglavnom to se nije odmah pocelo dogadati kada sam stavio novu grafu nego tek poslje mjenjanja tih postavki...

Nije neki veliki probelm jer nakon reseta radi opet normalno,ali volio bi rjesiti to,ili bar znati do cega je,znaci nije onaj standardni plavi ekran smrti sa puno teksta i brojeva nego cisto svijetlo plava boja i nereagira na nista...

Hvala! :)

Suppx

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice