Not responding problem

poruka: 14
|
čitano: 4.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Not responding problem

Imam problem jedan i ne znam u čemu je riječ. Znači tu i tamo mi neki program postane not responding (uglavnom svaki kojeg koristim). Dogodi mi se bar jednom dnevno, al još je i dobro ako se samo jedan program sruši jer se nekad dogodi da se cijeli komp zbrejka (mišem mogu pomicat al ne mogu na ništa klikat i onaj kursor za čekanje se pojavi) i onda ne pomaže niti restart kompa(prisilni) jer se komp digne normalno al onda se opet zbrejka i moram pričekat nekih 10 min i onda je sve dobro neko vrijeme.

već sam imao sličan problem i onda su rami bili u pitanju, al sad sam provjerio rame sa onim programom (zaboravio sam kak se zove) i našli su samo jedan error i nakon toga sam vadio jedan po jedan stick rama, al na svima se to događa što znači da ovog puta ipak rami nisu u pitanju.

jedino šta mi još pada na pamet da je do ssd-a jer je to zadnje šta sam stavljao u komp makar mi je par mjeseci sve radilo normalno.

molim pomoć jer će me izludit to više. hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Not responding problem

ne bi bilo loše da da si napisao da li si  skenirao protiv virusa,da se isključi taj softverska mogućnst izazivanja problema
ako jesi , s čim si to napravio

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Not responding problem

jesam sa avastom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Not responding problem
Probaj sa malwarebytesom i hitmanom pro.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
17 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

jesam sa avastom

ok,daj ga još provjeri s ovim,skidaš samo free verziju i odbiješ isprobavati pokusnu plaćenu kad ti ponudi,napraviš samo quick scan ili brzu provjeru(izvrši brzu provjeru) ako staviš program na hrvatski jezik

17 godina
neaktivan
Not responding problem

napravio sam to, ništa nije našo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crokilla kaže...

napravio sam to, ništa nije našo

ne znam šta da ti kažem,vjerovatno si čist i nije do toga,evo ako hoćeš napravi još skeniranje s hitmanompro,ima nekih 5/6 av mehanizama u sebi,samo pokreni skeniranje bez kopiranja i aktiviranja free licence koja traje 30 dana,unutar toga i čisti,za čišćenje je potrebno aktivirati tu free licencu
eventualno obrati pažnju na lažno pozitivne koje neki od antivirusa mogu detektirati

17 godina
neaktivan
Not responding problem

evo, napravio sam i to isto ništa nije našo... ma mislim da je hardwarski problem sigurno, samo ne znam do čega je i do čega bi uopće moglo biti...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Not responding problem

Da su virusi pisalo bi:-''File is infected....''

Može biti do HDD-a

Fuck it :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Istina... Napravi error scan na HdTuneom.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
16 godina
neaktivan
Not responding problem

Men se taj error znao javljat kad bi mi komp bio pun virusa i ostale gamadi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Istina... Napravi error scan na HdTuneom.

napravio sam i sve je prošlo bez problema

12 godina
neaktivan
Not responding problem

meni igrica koja mi je radila prije obaranja sistema sada kada je pokrenem malo reagira pa malo nije i tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Not responding problem

Probaj windows instalirati ispočetka. Tako sam i ja imao problem i instalacijom windowsa sam ga riješio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice