Neradi zvuk na laptop

poruka: 15
|
čitano: 22.514
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Zvuk

- Neradi zvuk na laptopu hp620, ali kad ukljucim ove velike zvucnike sve radi normalno, jel znate u cem je problem ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neradi zvuk na laptop

U laptopu. Kupi novi laptop.

Baš me zanima kolko TD-a ću pokupit.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 20:45 (CXZpro4all).
Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
Re: Neradi zvuk na laptop
CXZpro4all kaže...

U laptopu. Kupi novi laptop.

Baš me zanima kolko TD-a ću poupit.

- Molim te ne pricaj gluposti.

14 godina
Re: Zvuk
hahhaajaads kaže...

- Neradi zvuk na laptopu hp620, ali kad ukljucim ove velike zvucnike sve radi normalno, jel znate u cem je problem ??

Kad ukopcas "velike zvucnike" u headphones onda radi?
Ako je tako vjerojatno su pregorili ti mali od laptopa ili zice od tih malih zvucnika su se odspojile. Ako imas garanciju odvedi na popravak, ako ne otvori ga sam i provjeri spojeve izmedju zvucnika.

12 godina
Luka123 kaže...
hahhaajaads kaže...

Kad ukopcas "velike zvucnike" u headphones onda radi?
Ako je tako vjerojatno su pregorili ti mali od laptopa ili zice od tih malih zvucnika su se odspojile. Ako imas garanciju odvedi na popravak, ako ne otvori ga sam i provjeri spojeve izmedju zvucnika.

- Hvala

14 godina
Neradi zvuk na laptop

hahhaajaads

- Otvori control panel - sounds i slikaj mi ovo (slika).

- A možeš probat napravit reinstall drivera za zvuk.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ----------
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 22:05 (Valentin17).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Neradi zvuk na laptop

Molim za pomoc! imam laptop Toshiba satellite, i ima par dana ne radi zvuk ni kad se slusalice stave, znaci da nisu crkli zvucnici jel tak? nego nesto nije dobro.. pa molim za pomoc, instalirao sma ponovo drivere, ali cini mi se da nije do toga.. evo slika sta mi prikaze kad idem na playback devices.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
draca333 kaže...

Molim za pomoc! imam laptop Toshiba satellite, i ima par dana ne radi zvuk ni kad se slusalice stave, znaci da nisu crkli zvucnici jel tak? nego nesto nije dobro.. pa molim za pomoc, instalirao sma ponovo drivere, ali cini mi se da nije do toga.. evo slika sta mi prikaze kad idem na playback devices.

Imam potpuno identičan problem ali na HP 6735s. Također ponovo instalirao drivere ali nije pomoglo.
Zna li itko riješit to a da ne moram ponovo instalirat windowse. 

17 godina
neaktivan
testerica kaže...
draca333 kaže...

Imam potpuno identičan problem ali na HP 6735s. Također ponovo instalirao drivere ali nije pomoglo.
Zna li itko riješit to a da ne moram ponovo instalirat windowse. 

otvori u control panelu opciju sound i vidi da li su ti zvučnici postavljeni kao zadani uređaj za reprodukciju zvuka

14 godina
neaktivan
Neradi zvuk na laptop

Postavljeni su kao zadani uređaj ali kad kliknem testiraj, prikaže se poruka: reprodukcija probnog zvuka nije uspjela.

0 0 hvala 0
12 godina
hahhaajaads kaže...

Prema mom iskustvu u glazbi i glazbenom opremom 95% sam siguran da su otisli zvucnici.
Ovih 5% postoji mogucnost da se zica odspojila.

A i mislim da ce se vecina kolega na ovom forumu slozit sa mnom.
Otvorite laptop i pogledajte jel se odspojila koja zicica od zvucnika.

Kresimir
11 godina
neaktivan
Neradi zvuk na laptop
Jel nam zna netko pomoci oko ovog problema?

0 0 hvala 0
14 godina
Neradi zvuk na laptop

draca333,

1.) da li si probao sa reinstalacijom windowsa? Mislim proslo je vec 7 mjeseci od tvoje zadnje poruke.

2.) kad stisnes desni click na mali zvucnik u desnom kutu pa playback devices uslikaj nam to.

3.) da li si pogledao u bios da li je sve postavljeno kako treba sa zvukom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

evo slika.. a gledao sam te postavke zvuka i koliko se meni cini da je dobro.. a rijetko sam kući pa i nisam popravio.. probat cu ponovo windows instal, pa se javim opet... hvala

7 godina
neaktivan
Neradi zvuk na laptop

Evo imam isti problem sa HP nc8430.

Da li se netko susreo sa ovim, a da je rješio problem?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice