- Neradi zvuk na laptopu hp620, ali kad ukljucim ove velike zvucnike sve radi normalno, jel znate u cem je problem ??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U laptopu. Kupi novi laptop.
Baš me zanima kolko TD-a ću pokupit.
U laptopu. Kupi novi laptop.
Baš me zanima kolko TD-a ću poupit.
- Molim te ne pricaj gluposti.
- Neradi zvuk na laptopu hp620, ali kad ukljucim ove velike zvucnike sve radi normalno, jel znate u cem je problem ??
Kad ukopcas "velike zvucnike" u headphones onda radi?
Ako je tako vjerojatno su pregorili ti mali od laptopa ili zice od tih malih zvucnika su se odspojile. Ako imas garanciju odvedi na popravak, ako ne otvori ga sam i provjeri spojeve izmedju zvucnika.
Kad ukopcas "velike zvucnike" u headphones onda radi?
Ako je tako vjerojatno su pregorili ti mali od laptopa ili zice od tih malih zvucnika su se odspojile. Ako imas garanciju odvedi na popravak, ako ne otvori ga sam i provjeri spojeve izmedju zvucnika.
- Hvala
- Otvori control panel - sounds i slikaj mi ovo (slika).
- A možeš probat napravit reinstall drivera za zvuk.Molim za pomoc! imam laptop Toshiba satellite, i ima par dana ne radi zvuk ni kad se slusalice stave, znaci da nisu crkli zvucnici jel tak? nego nesto nije dobro.. pa molim za pomoc, instalirao sma ponovo drivere, ali cini mi se da nije do toga.. evo slika sta mi prikaze kad idem na playback devices.
Molim za pomoc! imam laptop Toshiba satellite, i ima par dana ne radi zvuk ni kad se slusalice stave, znaci da nisu crkli zvucnici jel tak? nego nesto nije dobro.. pa molim za pomoc, instalirao sma ponovo drivere, ali cini mi se da nije do toga.. evo slika sta mi prikaze kad idem na playback devices.
Imam potpuno identičan problem ali na HP 6735s. Također ponovo instalirao drivere ali nije pomoglo.
Zna li itko riješit to a da ne moram ponovo instalirat windowse.
Molim za pomoc! imam laptop Toshiba satellite, i ima par dana ne radi zvuk ni kad se slusalice stave, znaci da nisu crkli zvucnici jel tak? nego nesto nije dobro.. pa molim za pomoc, instalirao sma ponovo drivere, ali cini mi se da nije do toga.. evo slika sta mi prikaze kad idem na playback devices.
Imam potpuno identičan problem ali na HP 6735s. Također ponovo instalirao drivere ali nije pomoglo.
Zna li itko riješit to a da ne moram ponovo instalirat windowse.
otvori u control panelu opciju sound i vidi da li su ti zvučnici postavljeni kao zadani uređaj za reprodukciju zvuka
Postavljeni su kao zadani uređaj ali kad kliknem testiraj, prikaže se poruka: reprodukcija probnog zvuka nije uspjela.
Prema mom iskustvu u glazbi i glazbenom opremom 95% sam siguran da su otisli zvucnici.
Ovih 5% postoji mogucnost da se zica odspojila.
A i mislim da ce se vecina kolega na ovom forumu slozit sa mnom.
Otvorite laptop i pogledajte jel se odspojila koja zicica od zvucnika.
1.) da li si probao sa reinstalacijom windowsa? Mislim proslo je vec 7 mjeseci od tvoje zadnje poruke.
2.) kad stisnes desni click na mali zvucnik u desnom kutu pa playback devices uslikaj nam to.
3.) da li si pogledao u bios da li je sve postavljeno kako treba sa zvukom.
Evo imam isti problem sa HP nc8430.
Da li se netko susreo sa ovim, a da je rješio problem?