Neobičan problem sa slikom

poruka: 8
|
čitano: 1.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Neobičan računalni problem

Evo dragi forumaši pozdrav!Danas u jutro sam imao čudan problem sa paljenjem kompjutora!Normalno ja upalim računalo vidim malo duže treba da dođe logo od matične dok ono logo sav iskrivljeni sa puno različitih boja nekakvi crta i sevga!Zatim pri učitavanju winsa su se vidjele dvije crte i pri logu (od windowsa)su bile nekakve brojek koje su se isprekidale!Zatim dok se windows učitao došao je b-dos(plavi ekran).Iz plavog ekrana se je ništa moglo iz čitati jer je bili puno nekakvih crta raznih slova na slovima točaka!
Najvjerojatnije su to bili arfekti!Ugasim računalo iz struje i čekam jedni minutu i ponovno upalim i sve je ok!Probao sam testirat u igrama i sve je normalo kako treba biti!Zbog čega se to dogodilo ? Da li je grafa ili koja druga komponenta pri izdisaju?Skoro umro od straha kad sam to vidio!Evo ovdje su temperature!

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 8:38 (WiNAmDGAMer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Itko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Neobičan problem sa slikom

Zvuči kao početak problema s memorijom na grafičkoj.Probleme koje opisuješ uzrokuje grafa.

15 godina
neaktivan
Grafa je još pod garancijom!Da odnesem tamo?To je tvornička greška ili moja?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Itko?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Neobičan problem sa slikom
WiNAmDGAMer kaže...
Itko??

15 godina

Moguce da je do grafe !Ako ce dalje bit sve u redu onda nema potrebe za reklamacijom Ako ti se to bude jos koji put dogodilo , onda reklamiraj !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Ok hvala! Puno
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka