evo ovako znaci pc spec mi je ovakav :
AMD Athlon 64 x2 dual core 5200+
2 gb DDR2 ram
ATI Radeon HD 3600 series
m2n-xe maticna
32-bitni windows 7 home premium
tokom svake igre od 2010 godine pa do sada koju god da sam skinuo igram je normalno mozda prve dvije ure, mozda i manje, nakon toga svakih 3-4 minute fps mi se spusti na 1-2 i to traje jedno 15-ak sekundi, te se fps opet vrati na normalu
temperature su mi sve ok, tokom igranja CPU je na 50 a GPU na 48-50
trenutno igram Burnout Paradise, igra koja je izasla u 2009 i koju bi trebao izmaxat sa dobrim fps-ima, sve to stoji ja nju drzim na high sa rezolucijom 1280x960 no nakon sat vremena igranja opet se isto dogada.
virusa nemam, registry cistim redovito a nepotrebnih programa koji bi mi uzimali vise rama takoder nemam
windows je reinstaliran par puta nadajuci se da ce se stanje poboljsati, na sedmicu sam presao prije tri mjeseca sa xp-a ( na njemu mi je bio isti problem)
znam, drzanje sedmice nije pametna ideja sa dvije gige rama, ali kao sto sam vec rekao na xpu mi se dogadalo isto, a on mi je zbog nekog razloga trosio vise rama nego sedmica
trazim rjesenja po internetu vec neko vrijeme a slican problem nigdje nemogu naci, ako mi vi ikako mozete pomoci bio bih vrlo zahvalan
hvala unaprijed

Ovo sta mi pise za airflow, jeli to uredu? Sta bih jos mogao napravit da vidim do cega je? Nije bilo prasine u kucistu.