Neidentificiran problem

poruka: 104
|
čitano: 11.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Neidentificiran problem
zoharbizo kaže...

...jer tada procesor zapravo pristupa 1 imaginarnoj plocici(spojia si dva dualchanell modula u 1)i tu se kose te 4 jezgre i smetaju jedna drugoj...to je u multhread aplikaciji...a ako radis na nekom programu koji ima podrsku za samo jednu jezgru onda stavi duallchanell...ako aplikacija koristi multicore cpu stavi singlechanell jer tada svaka jezgra koristi svoju 1 odredenu plocicu...za neki odredeni rad i brze obavlja posao...jesam li sada bia jasniji?

- ne. {#}

zoharbizo kaže...

ista je stvar sa ddr3 dual chanellom

-a što s triple? i što s CPUom ili MBO? Dali postoji nešto što razlikuje npr Celeron od Pentiuma u internoj arhitekturi, kao i recimo (bezveze bubam) sabirnici, kao i prebacivanje mem kontrolera c chipseta na CPU.. Imali onaj xeon dual chanel.

- Ili samo aplikacija koristi imaginarne pločice.. - može mali tut? (help!) {#}

zoharbizo kaže...
..

nemogu ti bit u dual chanellu jer imas intel platformu...u singlechanellu su...i sve sta je bilo prije od drivera je i sada na kompu instalirano ili si skinia neke novije?

.. -a-ha!, pa sad znam. {#} ili {#}?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Neidentificiran problem

ihus opisano ti je kako to radi kod amd-a...kad je u dual chanellu sve jezgre pristupaju jednoj imaginarnoj plocici...kad je singlechanell mod onda svaka jezgra ima svoju plocicu i brze odradi zadatak...zakljucak je da dualchanell koristimo u singlethreadu(aplikacije sa podrskom za jednu jezgru) a singlechanell(aplikacije sa podrskom za multicore procesore)

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 2
14 godina
Neidentificiran problem

http://en.wikipedia.org/wiki/Dual-channel_architecture tu ti je sve opisano da nebi reka da blebetam...i da...inteli imaju podrsku za dualchanell...kao i amd...

0 0 hvala 0
16 godina

-hvala.  ... i savjet, bavi se sportom ili nekim showbizzom, nisu računala za tebe. Još manje pomoć drugima kao ovaj topic. (i sorry svima na offu).

14 godina
ihush kaže...

-hvala.  ... i savjet, bavi se sportom ili nekim showbizzom, nisu računala za tebe. Još manje pomoć drugima kao ovaj topic. (i sorry svima na offu).

hvala kolega...

14 godina

Evo mali refresh teme.

Apsolvirao sam da nije problem u kompu, nego u prokletom CoD-u koji se crasha na 7ici iz neutvrđenih razloga.

Ova 3 dana koliko me nije bilo na BUG-u, igrao sam prosječno 10 sati AC II Brotherhood i ništa, apsolutno ništa se nije događalo, nikakvi problemi.

Ovisnost manje : Call of Duty 2 Multiplayer deleted forever {#}

** Live 4 Music **
14 godina

To sam i ja saznao iz experimenta koji se razvio u zaključak da COD-ovi rade super u XP Windowsima, a puno lošje sa  Windows 7-icom !

14 godina

Da ne otvaram novu temu, a vidim da mi ovu dosta čitate, evo ovako.

Novi problem.

Naime, kupih 10 m HDMI kabela za povezivanje TV-a i PC-a.

Sve u redu, uz malo muke, provukao sam kroz cijev u zidu, spojio i sada me zanima sljedeće:

1. Budući da HDMI prenosi i zvuk, mogu li istovremeno u sobi na zvučnicima (spojeni na zvučnu karticu) slušati jednu stvar, a da na TV-e preko HDMI-a dolazi zvučni signal filma koji se gleda?
    I da se međusobno zvukovi ne isprepliču?
  2. Mogu li narediti da kada je TV-e isključen da automatski Windowsi isključuju opciju Multi Display-a?
  3. Koja je najbolja opcija za podeseti postavke u prikazu. Trenutno mi je na "Prošireni zaslon" (glavni je monitor u sobi, a periferjski zaslon je TV-e)

Unaprijed hvala {#}

** Live 4 Music **
16 godina

to su što se mogućnosti tiće neovisne stvari, moguće su sve kombinacije (i rade) ... ali.

-problem je u (prokletim) driverima-revizijama i HDCPu. npr do prije par mj. mi je radio normalno audio, nakon updatea su počeli problemi i cca 2 mjeseca nism mogao dobiti zvuk na TVu (osim test), da bi nakon neke nove revizije drivera za VGA opet radilo (ali sad samo analog ili digital ovisno o postavci glavnog mixera.

U Sedmici svaka aplikacija može neovisno kontrolirati glasnoću (zapravo glupost), jer ne nude sve aplikacije odabir izvora-uređaja... pa se svodi na postavke u glavnom mixeru.

Ukratko, sve može raditi, a dali hoće, više je stvar sreće (i naravno proizvođačkih zaštita...). Kad proradi drž' se te kombinacije drivera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 12:28 (ihush).
14 godina

Aha, razumijem. Naime, ja ako u Windows postavkama zvuka odaberem kao default device za zvuk grafičku, čujem dolje na TV-u audio, a na monitoru u sobi imam sliku (nevažno, mogu i prevući).
Ja sam to zamislio da mi ako prevućem na TV određeni video, da automatski reproducira i odašilje zvuk na TV-e, a da meni preko zvučne odašilje na zvučnike audio signal.

To mi zvuči logično, naime, obrađuje različiti uređaj različiti zvuk.
Mora postojati mogućnost paralelnog rada zvuka na različitim uređajima. PC bi stvarno bio glup da to ne može {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Neidentificiran problem

pozz imam problem.dakle komp mi se vec neko vrijeme pri bootanju zna rusiti(gasiti ili resetirati),kad gledam vide ili igrice cuje se uzasan zvuk na disku(kao da nesto pada)zatim se sve zamrzne i komp se ugasi ili resetira,to se ne dogadja uvijek,on inace radi bez problema nakon 4-5 rusenja,ali je strasno iritantno jer mi treba sat vremena da komp pocme normalno radit... mislim da je do hard diska jer se i hdd lampica ugasi ako se komp zamrzne... isto nekad mi zna blinkati ekran,a cuje se zvuk iz igre ili jubita

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neidentificiran problem

Skeniraj HDD s antivirusom ! Probaj zamijenit kable od HDD-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Neidentificiran problem

kak bi se ovo dalo riješit...svaki put kad upalim komp moram čekat par minuta da bi išta radio i onda se ovo pojavi...runtime error 2 at 00004ad4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bushido002 kaže...

kak bi se ovo dalo riješit...svaki put kad upalim komp moram čekat par minuta da bi išta radio i onda se ovo pojavi...runtime error 2 at 00004ad4...

Provjeri u Startup programima imaš li "MediaGet".
Ako imaš, isključi ga.

[link

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. || http://goo.gl/i6Hpi || http://goo.gl/Wqwat || http://goo.gl/w1hZn ||
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice