Nece mi ucitati prijenosni hard

poruka: 3
|
čitano: 956
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znaci odmah da Vam kazem nisam neki preveliki znalac u vezi racunala tako da nemojte zamjeriti ... :S
Imam prijenosni hard Toshiba DWC120 2TB
Problem je u tome sto spojim hard sa kompom i u struju medjutim na kompu ga uopce ne prepoznaje. Probao sam na vise kompova na svima ista stvar nece ga ucitati. Stavio sam nove windowse, probao drivere nista ne pomaze. Moguce da je neki virus, medjutim kako da pristupim hardu da ga uopce mogu formartirati ako vec nema drugog rjesenja ? Problem mi je nastao kada sam bio kod frenda na kompu i kopirao mu filmove sa harda. Kada sam zavrsio sa kopiranjem odpojio sam hard, medjutim zaboravio sam mu skopirati 1 film. Kada sam opet prikljucio hard nije ga ucitavalo i od onda nista. Probao sam ga spojiti sa drugim kabelom usb 3.0, opet nista. Hard ima zasebno napajanje i kada ga spojim na racunalo vidi se da hard pocinje raditi odnosno pocinje svijetliti plava lampica na njemu i lagano zuji, skoro necujno, to je bilo i od prvog dana tako da nist cudnoga, medjutim ne prepoznaje ga niti na jednom kompu. Ima tko kakvu ideju kak da rjesim taj problem ? 
Servis i garancija ne pale u mom slucaju jer je hard kupljen u Njemackoj i nemam racun odavno... :/ Postoji li kakvo rjesenje za moj problem ? Hvala unaprijed 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jedini savjet koji ti mogu dat je da testiraš hard direktno u nekom kompu. Dakle izvadiš ga iz tog kučišta i štekneš direktno na SATA port, jerbo se može dogodit da ti je otiša USB port na samom kučištu od harda.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 18:27 (Hedrick).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Nece mi ucitati prijenosni hard
Okej hvala ti, kad ulovim vremena cu probati
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice