otprilike:AMD athlon 3k+, neka n-force 4 MB, Geforce 6600, 2*512 MB kingmax ddr2.
Postojao je problem s računalom da je nakon što ga upalim odmah upali ventilatore, lcd na kučištu a uopće ne počinje s dizanjem sustava(ne WIN-a nego ništa-monitor ostaje na stend by) i ne daje biip da je sve uredu s hardwerom. nakon nekog vremena, nekad 20 sec nekad 5 min nekad uopće ne, daje signal diže se i sve uredno radi.Ako bih za trajanja tog rada ventilatora... prekinuo napajanje držeći PWR te ga odmah nakon toga pritisnuo tada bi uvjek odmah počeo dizati sistem(to sam i radio nekih 30 posto puta kad bih palio PC) tada sam konektore napajanja i driveova i memoriju izbo, pa ubo. opet je isto radio.
jedan dan sam premještao PC potpuno ga isključio iz struje pa nazad pritisnuo PWR ON i uopće ne reagira kao da nema napona u zidu. prvo sam mislio napajanje(codegen 450W ili 400W nisam siguran), kako sam došao do identičnog napajanja zamjenio sam i opet ništa, kada sam vratio napajanje u komp u kojem je bio tamo je sve radilo kao prije.