evo problema probao sam panel,ostale zvučnike i provjerio glasnocu no maximun je i nema mute-a pomoć unaprijed hvala
P.S Ne mogu kupovat novu zvučnu
EDIT:Imao sam ANR program i povećao volume i od tada no probat ću dali nije možda slučajnost
evo problema probao sam panel,ostale zvučnike i provjerio glasnocu no maximun je i nema mute-a pomoć unaprijed hvala
EDIT:Imao sam ANR program i povećao volume i od tada no probat ću dali nije možda slučajnost
skužio sam bio je wave na mute
znam da je tema old al necu zakcavat forum istom temom take da kazem opet neradi sve pojacano nothing na mute nemam dodatnih bespotrebnih programa jer je windows frisko instaliran (prije 1 dan)ko ima rijesenje nek javi hitno mi jeeeee plizzzzz
koja ti je maticna ploca koji operativni sistem si instalirao?
maticna je P5KPL-AM SE,Windows XP SP3
maticna je P5KPL-AM SE,Windows XP SP3
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5G43T-M_PRO/Realtek_Audio_V51005904_V6015904.zip
skini ovaj driver obrisi sve drivere sto imas(naravno od zvuka) restartuj komp, pa onda instal ovaj driver pa opet restart i trebal bi da radi