Ne radi računalo

poruka: 7
|
čitano: 1.118
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ne radi računalo

Pozdrav,

imam pitanje...računalo mi je palo sa stola na pod i ugasnuolo se...probam ga upaliti i on se upali ali nema slike na ekranu..probam reko možda se grafička pomaknula...kad ono ništa...sve pogledam i nemogu ništa nači šta bi bio problem...

pa ako možda ko zna bio bih zahvalan...

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Ne radi računalo
tido35 kaže...

Pozdrav,

imam pitanje...računalo mi je palo sa stola na pod i ugasnuolo se...probam ga upaliti i on se upali ali nema slike na ekranu..probam reko možda se grafička pomaknula...kad ono ništa...sve pogledam i nemogu ništa nači šta bi bio problem...

hvala

Provjeri sve kablove - da se nije neki iskopčao od udarca.
Jel čuješ kakve beepove ?

Ako ne čuješ i svi su kablovi u redu - krepala je matična. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 22:38 (mstaglicic).
16 godina
neaktivan
tido35 kaže...

Pozdrav,

hvala

moj prije nije ni pao, samo se prekreno... i matična otišla... točnije onaj dodatni 4 pin utor, dvije one iglice su se istopile :S
a u tvom slučaju ili grafička ili matična... izvadi i probaj vizualno pregledat, ako nema ničega onda probaj kod frenda odnest ili tak nešt pa isprobat...

15 godina

ej,nop nema bipova...a u k...znao mi je past laptop i ostali komi puno puta...a sad mi je ovaj pao i odma matična..a jebiga nemam sreće...hvala

15 godina
neaktivan
uber_low kaže...
tido35 kaže...

Pozdrav,

hvala

moj prije nije ni pao, samo se prekreno... i matična otišla... točnije onaj dodatni 4 pin utor, dvije one iglice su se istopile :S
a u tvom slučaju ili grafička ili matična... izvadi i probaj vizualno pregledat, ako nema ničega onda probaj kod frenda odnest ili tak nešt pa isprobat...

Ma nek osluškuje - ako se čuje beep ,onda možda i nije matična.
Aj izvadi sve pločice RAM-a i probaj upalit komp ,ako ne čuješ beepove - garant je matična otišla,jer mora prijavljivat grešku da nedostaju RAM pločice. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2123285
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 22:46 (mstaglicic).
15 godina

ok hvala ti puno...a šta ću ode onda valjda matična..probat ču stavit staru grafičku pa da vidim..

15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

ok hvala ti puno...a šta ću ode onda valjda matična..probat ču stavit staru grafičku pa da vidim..

Reko sam ti da ako nema beepa kad izvučeš RAM pločice - matična je dobila svoje i otišla u vječna lovišta.

Možeš još pregledat kablove da li je s njima sve u redu,al najvjerojatnije je ploča. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice