Pozdrav ekipa,evo što me muči prijatelju sam stavio(prodao) svoj q 6600 i 4Gb Ram-a,ostali dio konfe je P5KPL,GTS550ti i napajanje LC 5550 v2.2 kupljeno prije pola godine.
Znači primjetio sam da je temperatura proc malo viša nego što je meni bila(idle 50C) ali to sam prepisao lošijem hladnjaku i lošem kučištu,nako 1.2 sata ige COD4(MP) kad sam došao do frenda čuo sam čudan miris u sobi(paljevina) i tada je komp prekinuo igru temperatura proca je bila oko 88C,ali to i nije bio toliki problem kolika je temperatura bil kučišta tamo gdje se napajanje nalazi,doslovno si mogao jaje ispeć,i čuo se čuda miris iznutra!Pogašeno je sve,rastavljen cijeli komp,tražio sam da se nije gdje koja žica prespojila i slić,ali ništa.Sad sam spojio napajanja van kučišta i za sad je sve OK,samo sam primjetio lagane smetnje na ekranu,kao valovi!Moželi koji savjet zbog čega se ovo desilo?

;)
a zbog čega očito voliš riskirat tj tvoj frend jel ok nema frke kad nekaj krepa kasnije onda če bit kasno to sigurno.Takvo napajanje ako je ispravno ne može, nit u jednom trenutku pod punim opterečenjem bit tak vruče da moš jaja ispeč tak si ti procijenil tu vručinu kučišta kaj ne?