Nakon restarta reolucija je 800x600

poruka: 3
|
čitano: 1.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nakon restarta rezolucija je 800x600

Pozz, imam problem da mi prije neki dan poćelo svaki put kad upalim računalo vračat rezoluciju na 800x600 (native je 1680x1050), ne pomaže nikakav reinstall drivera, samo pomaže ako u windowsima odštekam te ponovo zaštekam monitor.

kompontente su pod moj pc,

napomena: koristim onaj dvi-vga adapter (tek radi kad njega odštekam i ponovo zaštekam, nekad potrebno i nekoliko puta)...

prije toga mi monitor prepoznaje ko plug-and-play, a nakon kao philips 200vw....

ima ko kakvu ideju? ty

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 6:34 (karlek10).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Nakon restarta rezolucija je 800x600

prvo provjeri da je monitor preko tog adaptera dobro spojen, da ima dobar kontakt. a nakon toga odi u control panel>display>screen resolution pa klikni na Detect i trebao bi ti odabrati najbolju rezoluciju, a ako ju windowsi ne odaberu  sam je odaberi između predloženih rezolucija i stisni Apply. to bi trebalo pomoći

15 godina
neaktivan
Re: Nakon restarta rezolucija je 800x600
Wolverine kaže...

prvo provjeri da je monitor preko tog adaptera dobro spojen, da ima dobar kontakt. a nakon toga odi u control panel>display>screen resolution pa klikni na Detect i trebao bi ti odabrati najbolju rezoluciju, a ako ju windowsi ne odaberu  sam je odaberi između predloženih rezolucija i stisni Apply. to bi trebalo pomoći

ima kontakta...
problem je da prije nego odspojim/spojim nema za odabrati 1680, nego su samo one "klasične" kao kad nema drivera za grafu....

EDIT: riješeno, uninstalom grafe u device manageru i reinstalacijom drivera..za sada je ok..

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 11:23 (karlek10).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice