Najčudniji problem

poruka: 46
|
čitano: 10.913
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Najčudniji problem

Ma postoje nacini da se to zaobidje, ali ipak, ovo nije forum za takve price... :) Jelda?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Najčudniji problem

A serviser če mi reči u čemu je problem, i kad mu ja objasnim počet če njurgati da sam nešto brisa ili drka po BIOSU a nisam (ovo drugo :D)

u slučaju da to ne upali, koliko kosta najjeftiniji HDD koji bi mi moga na konfiguraciju

btw sada sam reinstalira windowse i jako mi je spor.. Da li se mogu ti bad sektori popraviti koji su mi na disku  ????

A BI LI MENI VEMIL DAO NOVI HDD, JER IPAK ČE ME PITATI U CEMU JE BIA PROBLEM.. STO DA IM KAZEM

Intel Core 2 Duo E7300 2,66

2 GB RAMA 800 MHz  DDR2

nVidia GeForce 9800 GT

HDD Segate Barracuda 7.200 o/min 8 MB cache

Corsair 550 W

itd...

ma sigurno postoj neki nacin, neki program.. ma bilo sto, sto omogucuje popravak bad sektora (tjesim sam sebe nebrinite se :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.3.2009 23:19 (Barbarijan).
16 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

ma sigurno postoj neki nacin, neki program.. ma bilo sto, sto omogucuje popravak bad sektora (tjesim sam sebe nebrinite se :)

Za bad sektore!? Program? Jedini lijek je promjena hdd-a! I ak nisi prčkal po biosu nisi ti kriv! To se jednostavno zna dogodit da disk dođe neispravan iz tvornice! Veliš sve ti je pod garancijom ,odnesi komp nek ti promjene hdd! Ako si ga kupil u Vemilu nebi smjeli radit probleme jel znam da su ljudi ok ,znam to jel sam prije 6 mjeseci kod njih kupil grafičku koja je krepala nakon 2 tjedna rada! I zamjenili su mi ju bez ikakvih pitanja! Normalno ,dečki su ju odnijeli u servis ,stavili u komp ,čim nije proradila ,odma sam dobil drugu! I gotovo!
17 godina
neaktivan

a nista recu ima da mi komp blokava sam od sebe da neznan sto mu je pa cu vidit da li ce upaliti..

ako ne onda mi  ostaje jedino kupnja novog HDD-a, Koliko kosta najjeftiniji za moj komp.. ?! tia bi da mi netko savjetuje za jeftini HDD tek tako da mi radi, jer meni bi npr bilo (za moje potrebe dovoljno i 80 GB)

16 godina
neaktivan
Barbarijan kaže...

a nista recu ima da mi komp blokava sam od sebe da neznan sto mu je pa cu vidit da li ce upaliti..

ako ne onda mi  ostaje jedino kupnja novog HDD-a, Koliko kosta najjeftiniji za moj komp.. ?! tia bi da mi netko savjetuje za jeftini HDD tek tako da mi radi, jer meni bi npr bilo (za moje potrebe dovoljno i 80 GB)

Iskreno ,bezveze je danas kupovat hdd od 80 GB koji košta 300 kn kad 500 GB košta 500kn ili manje!
Ne znam ,veliš kupil si komp u Vemilu ,a tam je evo Hitachijev 500 gigabajtni hdd 452 kn!
Nosi komp kod njih ,nek ti pogledaju i ako se može stave novi i veći disk! I zdravo!
17 godina
neaktivan

a ok onda. u ponediljak lipo nosim komp na servis pa cu im reci da bi je jako spor, blokava, i da se sam restartira od sebe i da ja neznam u cemu je moguci problem.

stari moj 452 kn za HDD izdvajati, mislim to nije skupo dapace to je sramotno jeftino, ali ako sada platim novi HDD necu imati za kavu i cigare sljedecih misec dana.. ;(

Imam garanciju pa mozda dobijem i besplatno novi HARD DISK kojeg ionako z-a-s-l-u-ž-u-j-e-m, jer sam ja sve to sam gotovinom platia ! (6.500kn s periferijom :D)

17 godina
Najčudniji problem

Naravno da zasluzujes. Reci isto tako da ti je par puta javilo poruku da ne moze procitati podatke sa diska. Znan da ti nije javljalo ali malo zamasti :)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uf naravno da cu ja ubaciti jos neku recenicu .. :D

btw nisam reka (jer nije bilo bitno) ali prije 3 mj kad sam i kupia ovaj komp dobia sam ga s pokvarenom maticnom, pa su mi ju zaminili za novu.. mozda je sada ista stvar s HDD-om, ko zna, ali ja cu odniti na servis. pa cu vam javiti sto je bilo :D

tnx svima na odgovorima.. !! živili !

16 godina
neaktivan
Najčudniji problem

Ha očito je da su ti u kantu stavili sve smeće kaj im je ležalo po radioni! Traži novi disk ,seri ,laži ,preuveličavaj i možda onda nekaj i uspiješ dobit! Jer ako si im pljunul tolko keša nek se onda i potrude složit komp kak spada! A za drugi put zapamti : ako se imalo kužiš u kompove puno je jeftinije (više po živce) sam kupit dijelove i sklopit komp nego da te ovak je...!Viče

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 17:02 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Ha očito je da su ti u kantu stavili sve smeće kaj im je ležalo po radioni! Traži novi disk ,seri ,laži ,preuveličavaj i možda onda nekaj i uspiješ dobit! Jer ako si im pljunul tolko keša nek se onda i potrude složit komp kak spada! A za drugi put zapamti : ako se imalo kužiš u kompove puno je jeftinije (više po živce) sam kupit dijelove i sklopit komp nego da te ovak je...!Viče

u pravu si u svemu
imao sam najgorih iskustava kad sam kupaovao gotova računala...
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina

Nečeš da poslušaš mene,nikako te naučit.

vidimo se,ako ja prije ne vidin tebe
17 godina
neaktivan

rekli su da su komp pogledali, da je sve u redu, da probam jos jednom staviti windowse ako bude isto sranje, onda neka im ga vratin pa ce oni staviti original windowse, sada sam upravo stavia nove windowse i kom radi ko lu :=) nadam se da ce tako i ostati xD

16 godina
neaktivan
Najčudniji problem

a i taj servis sada si se i sam uvjerio da su ti prije pokvareni hard uvalili kad prije servisa nije valjalo  a nekim cudom sada radi navodno taj isti hard ako sam dobro shvatio,tako da lagano mozes pocet razmisljat o ucenju o komponentama racunala i kad se sto dogodi ,...    sam svoj majstor,tako je najbolje

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+ 3.3GHz; 8gb ram dual chanell 800mhz vga:nvidia gtx260 896ddr3; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a e...

16 godina
neaktivan
Najčudniji problem

Ma jeli ,nisu ništa našli i komp radi? Vidiš ,šteta kaj nisi zapisal ID diska pa bi vidli jel to taj isti unutra ili su ga promjenili! Ovako sad mogu pričat kaj hoće!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2009 2:33 (kizo2703).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I tako ja kupia novi bolji s više GB-a HDD i eto prije 2 dana opet ista stvar sve isto i ja jednostavno neznam što mu je ? jeli kompjuter pod greškom, što na njemu nevalja, HDD je nov jeli do matičke greška ??? molim van da mi pomognete !?! :S

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice