Pozdrav! Naime, ovaj problem stoji vec par mjeseci, no tek sam danas skužio koji je uzrok, možda i nije ali zvuči kao jedino loginčno objašnjenje. Naime, prvo je poćelo s stolnom lampom, primjetio sam kad je isključim da miš nakratko izgubi struju((prestane svjetilti)). Nedavno sam nabavio još jedan monitor od 17"((lcd)) i primjetio sam da kad ga isključim mi ubrzo((Ne iste sekundi, no max. 1min mi komp izbaci error((Win8, security check failure krenel bla... bla...)) i taj isti error se pojavi kada usred rada kompa ištekam USB WiFi karticu. Nadalje, trenutno na stoj utičnici imam pojačalo ((300W vuče iz utičnice)),komp, 2 monitora, stolnu lampu i punjač za mob. Kada konstantno palim i gasi pojačalo na sistem da te netko pita šta drk@sh to dugme za paljenje mi opet izbaci error kernel security check failure. Sada, imalo bi neke logike da je to povezano s napajanjem, ali nije. Jer mi se isto i prije događalo na naviaTech napajanju, i sada na fortonu.... Itko zna što je problem? Da reklamiram matičnu? Kako da 100% budem siguran da je maticna a ne nešto drugo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Posudiš negdje drugu ploču i probaš, jednostavno.
A probaj i malo resteretit utičnicu tu, npr. pojačalo uštekaj negdje drugdje.
Posudiš negdje drugu ploču i probaš, jednostavno.
A probaj i malo resteretit utičnicu tu, npr. pojačalo uštekaj negdje drugdje.
Pa jednostavno je, ali svi u selu su na s.775 ili FM1 stoga nemogu posuditi -.-"
Pa jednostavno je, ali svi u selu su na s.775 ili FM1 stoga nemogu posuditi -.-"
Normalno da je jednostavno, traži dalje malo od sela.
Ovdje nismo vidoviti, tako da...
Normalno da je jednostavno, traži dalje malo od sela.
Ovdje nismo vidoviti, tako da...
Znam, dali je možda problem količina USB-ova? Mislim, matične s istim schipsetom imaju 2 USB-a manje? Kod mene je svih 6 iza zauzeto((Miš, tipškovnica, zvučnici, printer,wifi, usb 8Gb)) i naprijed još jedan USB stick od 16GB?
Ne bi trebalo imati veze, probaj otraga iskopčat wifi i ovaj USB od 8GB.
Testiraj malo pa budeš vidio, bez metode eliminacije nema ništa.
Isključi-uključi itd. itd.