MSI H61m P20 G3 "gubi" struju

poruka: 6
|
čitano: 843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav! Naime, ovaj problem stoji vec par mjeseci, no tek sam danas skužio koji je uzrok, možda i nije ali zvuči kao jedino loginčno objašnjenje. Naime, prvo je poćelo s stolnom lampom, primjetio sam kad je isključim da miš nakratko izgubi struju((prestane svjetilti)). Nedavno sam nabavio još jedan monitor od 17"((lcd)) i primjetio sam da kad ga isključim mi ubrzo((Ne iste sekundi, no max. 1min mi komp izbaci error((Win8, security check failure krenel bla... bla...)) i taj isti error se pojavi kada usred rada kompa ištekam USB WiFi karticu. Nadalje, trenutno na stoj utičnici imam pojačalo ((300W vuče iz utičnice)),komp, 2 monitora, stolnu lampu i punjač za mob. Kada konstantno palim i gasi pojačalo na sistem da te netko pita šta drk@sh to dugme za paljenje mi opet izbaci error kernel security check failure. Sada, imalo bi neke logike da je to povezano s napajanjem, ali nije. Jer mi se isto i prije događalo na naviaTech napajanju, i sada na fortonu.... Itko zna što je problem? Da reklamiram matičnu? Kako da 100% budem siguran da je maticna a ne nešto drugo?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 14:32 (Strm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Posudiš negdje drugu ploču i probaš, jednostavno.

A probaj i malo resteretit utičnicu tu, npr. pojačalo uštekaj negdje drugdje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 14:37 (Valentin17).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: MSI H61m P20 G3 "gubi" struju
Valentin17 kaže...

Posudiš negdje drugu ploču i probaš, jednostavno.

A probaj i malo resteretit utičnicu tu, npr. pojačalo uštekaj negdje drugdje.

Pa jednostavno je, ali svi u selu su na s.775 ili FM1 stoga nemogu posuditi -.-"

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasa
15 godina
Strm kaže...

Pa jednostavno je, ali svi u selu su na s.775 ili FM1 stoga nemogu posuditi -.-"

Normalno da je jednostavno, traži dalje malo od sela.

Ovdje nismo vidoviti, tako da...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 14:45 (Valentin17).
15 godina
Valentin17 kaže...
Strm kaže...

Normalno da je jednostavno, traži dalje malo od sela.

Ovdje nismo vidoviti, tako da...

Znam, dali je možda problem količina USB-ova? Mislim, matične s istim schipsetom imaju 2 USB-a manje? Kod mene je svih 6 iza zauzeto((Miš, tipškovnica, zvučnici, printer,wifi, usb 8Gb)) i naprijed još jedan USB stick od 16GB?

15 godina
Strm kaže...
Znam, dali je možda problem količina USB-ova? Mislim, matične s istim schipsetom imaju 2 USB-a manje? Kod mene je svih 6 iza zauzeto((Miš, tipškovnica, zvučnici, printer,wifi, usb 8Gb)) i naprijed još jedan USB stick od 16GB?

Ne bi trebalo imati veze, probaj otraga iskopčat wifi i ovaj USB od 8GB.

Testiraj malo pa budeš vidio, bez metode eliminacije nema ništa.

Isključi-uključi itd. itd.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 15:14 (Valentin17).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice