MSI cx600

poruka: 3
|
čitano: 1.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MSI cx600

Eh ovako imam laptop MSI CX600,i maloprije sam pricao na skype,al desilo mi se to da se baterija ispraznila,pa se laptop izgasio u sred razgovora,sa upaljenom kamerom.Te sam na brzaka upalio laptop,i stavio ga na punjenje.Vidilo se ono svijetlo od kamere da je radilo,i ja udjem na skype,i idem video call,kad nece pise da skype ne detektira kameru te da je ukljucim.I tako sam ja ovde iskljuci to jest ovo dugme sto ima,i ponovno iskljuci,i odjavio se sa skype-a,i opet prijavio al nece.I onda mi je pocelo izlazit,da windowsi nisu prepoznali USB uredjaj i bla bla bla bla.I gledo sam tamo po device menager i control panel i sve,i pise neki error Code 43,googlo sam to,i pise da trebam roll back drivere pa ih opet updateovat,al nece,sve sam to uradio,i svaki, put kad hocu da update drivere,kaze da vec imam najnovije,pa sam skino drivere opet sa stranice,pokrenuo je,al pise da ne trebam updateovat vec imam najnovije.Ne razumijem se bas oko ovoga,a ovde vas pun forum paaaaaa Hvala na pomoci i odgovorima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSI cx600

Uninstaliraj sve drivere i software za kameru kompletno, cak je mozes disejblat nakon toga

Restartaj, i lijepo ispocetka instalirat drivere

Cini mi se sve kao bug drivera

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSI cx600

ma nece i bog ne znam sta je ovo,sve to uradim,resetujem laptop,pa onda sve install,resetujem laptop al nece,cim ukljucim kameru odma izlazi da USB nije prepoznat bla bla bla

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice