Ovako, ja i prijatelj smo otvorili kuciste i cistili računalo. Sve smo povadili i ocistili i onda vratili ali smo sjebali cooler dok smo ga cistili pa smo uzeli drugi isto socket 775 i stavili ga. Ali sada dolazi do problema da se monitor nezeli upaliti, tj. nepokazuje mi se slika a računalo se normalno pali. Pri praljenju računala necujem ono tzv. "Beep" ali nisam siguran dali ga je i prije bilo, memoriju sam probo ištekavat i opet isti problem, drugi monitor sam stavljo i opet nista. U cemu bi mogao biti problem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da niste proc zeznuli? kad sta vadili coler od proca dal vam je bio zaljepljen zbog paste sa procom jer onda ga naglo cupas van i onda usput i proc povuces
mi smo kad smo skinuli hladnjak i proc bili izvadili, a onda dali ga mozemo naopako okrenut ?
mi smo kad smo skinuli hladnjak i proc bili izvadili, a onda dali ga mozemo naopako okrenut ?
naopako okrenut sta ?!
procesor ili cooler ?
nemozes ni jedno ni drugo xD .. procesor di su ti iglice one idu dole i moras stavit na plocu i stavit hladnjak i stegnes ga da drzi i stavi naravno pastu ako imas , ako nemas onda nista...
zasto se onda nece upalit tj. vidit slika na monitoru, sve se vrti i h ladnjak i sve radi, napocetku kad prispojim kabel od monitora do grafičke pise "no signal" i opet nestane slike isto kad i istekam, ali kad upalim samo crna slika, u cemu je problem
KAD SAM JA SVOJ PROC ZEZNUO UPALIO BI KOMP I SAMO BI SVE VRTILO BEZ IKAKVIH BEEPOVA ... ako imas integriranu grafu spoji monitor na nju al naravno makni onu iz slota
Nemam integriranu grafu, sad sam provjerio procesor dobro sam ga stavio takoder i cooler a i rami su dobro namjesteni, sve se vrti kad ga uaplim i grafa i sve i cooler ali samo mi se nece pojaviti slika na monitoru
maticna... probaj je izvadit iz kucista i onda sve na stol spojit ako bude bbilo isto iskljuci je i jedno par cm je baci na stol i mozda ce proradit(2 puta mi se desilo da je tako mi maticna proradila xD )