Pozdrav, imam kvar na monitoru asus VW220D i jednom sam ga popravljao vec,tad je kvar bio trafo(neka zica se odletovala pa je gubio sliku, kad ga upalim bude sliek 2 sekunde pa nestane i tako stalno, nosio sam ga u servis i zaletovali su tu zicu i sve je bilo uredu narednu godinu i pol), prije 2 dana isti problem se opet pojavio, upali se, daje sliku 2 sekunde i ugasi se a lampica i dalje gori kako treba da gori(plava), i tako ja kontam zasto opet da placam 30-40 km kad mogu i sam zaletovati tu zicu i to je to, otvorim ja njega, nadjem tu zicu i stvarno je bila odletovana, zaletujem je, i reko ajde da odmah probam ovako dok je rasklopljen, skopcam napajanje, ukljucim u uticnicu kad BUM, zapusi se iz ove vece ploce, valjda zbog toga sto je bila na metalnoj podlozi(a nije smejla biti jer kad se sklopi fino, bude odvojena od podlog) i zato sto sam pogresno skopcao ccfl konektore koji vode ka neonkama(a tu je visoki napon), i sad gledajuci na plocu izgorio je osigurac i grecov spoj, i komsija koji se bavi time je zamijenio osigurac i grecov spoj, i provjerio instrumentom, cijela tabla je ispravna prema mjerenju instrumenta, instrument pokazuje tako kao da sve radi, ali kada spojim napajanje na monitor i pokusam ga upaliti, nista se ne desava, ne gori lampica niti se pali, a na instruentu pokazuje da dobija struju, sta bi sada tu mogao biti problem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
problem je što si škrt za 30-40 km, pa napraviš još veću piz*ariju ...
p.s. nemam pojma, al ovo me ponekad podsjeća na mene.....
problem je što si škrt za 30-40 km, pa napraviš još veću piz*ariju ...
p.s. nemam pojma, al ovo me ponekad podsjeća na mene.....
a iznerviralo me to sto su mi prosli put naplatili 40 km da zaletuju obicnu zicu, pa sam eto probao sam, i zeznuo nesto sasvim drugo :(