Molim pomoć.Problem sa 4GB RAM-a zaključana tema

poruka: 70
|
čitano: 9.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Molim pomoć.Problem sa 4GB RAM-a

Znate ono zlatno pravilo za napajanja.... 1W = 1kn     minimalno

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2008 23:15 (themoviekiller).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

još samo da vas pitam........

da ne otvaram bezveze novu temu.......

koje napajanje do 600kn........

ali da ga ima u .......

ve-mila i hgspot-a........

iako ovaj moj bluestorm "riknija"......

mislim se dali da opet uzmen njega.....

piše efikasnost >85%......

ili da uzmem nekog hipera.......

do 600kn......

šta mislite.....

Intel Core 2 Duo E4600 4x1GB Kingmax 800MHz Seagate 250GB 16MB Gigabyte P35-DS4 ATI Radeon HD3850 512MB Feel II 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
 O trole, kaj kopiranje tuđih preporuka čini, uskoro ćeš biti pravi mali GURU. Još da znaš kaj linkaš, to bi bilo urnebesno. 

Penryn kaže...

moga bi uzet chieftecovo od 750W........

ali u BUGu kažu da nije baš tiho......

Da, baš ti treba takvo napajanje za konfu koja troši max 200W u loadu. ;)

Superbeast kaže...
 A bu**lo pravim se glup to jest hocu cut vasa misljenja!

Da, praviš se. S ovim tempom štancanja postova, Bug-ovci će te zamjetiti i 11-godišnajku ponuditi Denisovo mjesto. Ziher.

themoviekiller kaže...

Ne. To je nešto novo. E moj trole, i ti si zabludio. Ne puši nepoznate trave dok tipkaš. ;)

Penryn kaže...

još samo da vas pitam........

da ne otvaram bezveze novu temu.......

koje napajanje do 600kn........

ali da ga ima u .......

ve-mila i hgspot-a........

Kao što rekoh na početku, ne treba ti snažno napajanje. Chieftec 450 ili Fortron 400 će ti dati dovoljno snage za tvoje računalo. Ako želiš PSU sa 8pin EPS konektorom, onda uzmi Chieftec 500-550 ili Bluestorm2 500. Ta napajanja ne vrijeda taj novac, ali što ćeš kada si se ograničio na 2 trgovine.

U HG-u imaš solidni HIPER 4M530-PU za 399kn, te odlični CTW proizvod HIPER 4M630-PU - 569kn. Brutalno snažno napajanje s svim mogućim kablovima.

Ako želiš najbolje napajanje današnjice - Enermax PRO82+ 425W , a ako možeš kupiti PSU drugdje, potraži i izvrsnog Corsaira 450VX. ;)

P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo mislin se između......

Corsaira VX550W i HX520W......

šteta šta VX nema modularne kabele........

Intel Core 2 Duo E4600 4x1GB Kingmax 800MHz Seagate 250GB 16MB Gigabyte P35-DS4 ATI Radeon HD3850 512MB Feel II 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Molim pomoć.Problem sa 4GB RAM-a
Penryn kaže...

evo mislin se između......

Corsaira VX550W i HX520W......

šteta šta VX nema modularne kabele........

Šteta kaj ti ne znaš kaj želiš. ;)

A kaj je s onom da moraju biti iz Vemulja i HGšrota?
P35 DS3P, E6700, 2x1Gb ZuperTalent C4 OC, Club3D 8800GT, barica 320GB+500GB, Raidmax Scorpio big tower, SilverStone Strider ST75F, BenQ FP93GX, Canon pixma 4300
17 godina
neaktivan

e ljudi, kaj mislite o fortron epsilonu od 600W?? definitivno moj izbor

možda je snaga prejaka, ali ipak takvo napajanje traje par godina. Ima ga u HGspotu i cijena je taman 800kn.

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=023827

Fortron Epsilon 600W Fortron Epsilon 600W
Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 2GB RAM 250 GB NVIDIA GeForce 9800 GTX SyncMaster 206BW Windows Vista™ Ultimate x-fire: immortal5555
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheGamemaker kaže...

e ljudi, kaj mislite o fortron epsilonu od 600W?? definitivno moj izbor

možda je snaga prejaka, ali ipak takvo napajanje traje par godina. Ima ga u HGspotu i cijena je taman 800kn.

http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=023827

Previše para. Za taj iznos se kupi Corsair 750TX.

Za 600kn imaš (seasonica) Corsaira 650TX, a za 500kn OCZ StealthXStream 600W -  Slično ili isto  napajanje kao i navedeni Fortron. Nisam siguran, al mislim da je isto.

17 godina
neaktivan
themoviekiller kaže...

Gilbert kaže:
Ne. To je nešto novo. E moj trole, i ti si zabludio. Ne puši nepoznate trave dok tipkaš. ;)

E ovako pametnjakoviću, ovo što sam ja rekao je točno i ako nebaš blage ništa o elektronici i takvim uređajima nemoj se javljat jer si tenkre onda, učim o tome i znam valjda bolje. Ti si od drugih vjerojatno čuo preporuke i lupaš praznu slamu. Ti si očito jedna od onih budala koji bi za napajanje od recimo 600W dao maksimalno 300 - 400 kn a svi koji to rade griješe jer ta napajanja imaju snagu a ostalo je SHIT, ni jedno napajanje nemožeš gledati samo po wattima jer nije količina W jedino bitno u napajanju.

Pa zato svi koji mislite da je dotična osoba u pravu brzo trk u dučane i kupite si napajanje od 1000W za 500kn i imat ćete najjače napajanje ikad.....LOLČINA

I OSTAJEM PRI ONOME DA KAD SE KUPUJE NAPAJANJE 1W=1kn MINIMALNO AKO ŽELITE KVALITETNO NAPAJANJE SVE OSTALO JE SMEĆE PA SAD VI GOVORITE ŠTO HOĆETE ALI JA ZNAM DA SAM U PRAVU ŠTO SE TOGA TIĆE

I malo manje vrijeđaj druge i nemoj se javljat i pričati gluposti jer ti si taj koji je ovdje napljugan!!!!!!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 14:06 (themoviekiller).
17 godina

Vidim da se pametnjakovici opet šepure ovdje.

Sve je to još ok ali vrijeđanje ne toleriram kao i pisanje velikim slovima(deranje)

Možda ce kartoni neke opametiti.

Malo kulture i razmišljanja nebi nikom škodilo.

CLOSED!!

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
themoviekiller kaže...

E ovako pametnjakoviću, ovo što sam ja rekao je točno i ako nebaš blage ništa o elektronici i takvim uređajima nemoj se javljat jer si tenkre onda, učim o tome i znam valjda bolje. Ti si od drugih vjerojatno čuo preporuke i lupaš praznu slamu. Ti si očito jedna od onih budala koji bi za napajanje od recimo 600W dao maksimalno 300 - 400 kn a svi koji to rade griješe jer ta napajanja imaju snagu a ostalo je SHIT, ni jedno napajanje nemožeš gledati samo po wattima jer nije količina W jedino bitno u napajanju.

Pa zato svi koji mislite da je dotična osoba u pravu brzo trk u dučane i kupite si napajanje od 1000W za 500kn i imat ćete najjače napajanje ikad.....LOLČINA

I OSTAJEM PRI ONOME DA KAD SE KUPUJE NAPAJANJE 1W=1kn MINIMALNO AKO ŽELITE KVALITETNO NAPAJANJE SVE OSTALO JE SMEĆE PA SAD VI GOVORITE ŠTO HOĆETE ALI JA ZNAM DA SAM U PRAVU ŠTO SE TOGA TIĆE

I malo manje vrijeđaj druge i nemoj se javljat i pričati gluposti jer ti si taj koji je ovdje napljugan!!!!!!!!!!!!!!!

Uf, znalački si odgovorio. Svaka ti dala trole ;)

Toliko teksta, a nisi gotovo ništa napisao, osim poluuvreda na razini umno zaostalog 11godišnjaka. :)

Guru, pa hebiga onda, pogledaj gore navedeni OCZ StealthXStream 600 -  daje preko 700W snage, a  košta ispod 500kn.  Znači, taj PSU ne valja  po tvojoj logici. :D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice