Moguci problem s grafickom ili pak nije jaka dost? zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.421
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Moguci problem s grafickom ili pak nije jaka dost?

PoZz ljudi znaci unazad par dana mi se dogadjaju cudne stvari u igricama i opcenito u koristenju kompa znaci igram neke igrice i prije su normalno se vrtile f1 2011,mafia 2,gta IV znaci igram igricu i sve normalno i odjednom mi se auti pocnu stvarati u mojoj blizini ili drvece ljudi i slicno ili mi je publika na sivom sto bi trebala bit tribina ali se nevidi jel moze to bit do grafe da joj je zivotni vijek pri kraju ili tak nes..??

A drugi problemcic je kad mi komp radi par sati u komadu nekak imam osjecaj da se uspori odnosno nece mi niti brzo otvarat tabove niti brzo slova stavljat u adresu za stranicu..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Moguci problem s grafickom ili pak nije jaka d
tomislavivic kaže...

PoZz ljudi znaci unazad par dana mi se dogadjaju cudne stvari u igricama i opcenito u koristenju kompa znaci igram neke igrice i prije su normalno se vrtile f1 2011,mafia 2,gta IV znaci igram igricu i sve normalno i odjednom mi se auti pocnu stvarati u mojoj blizini ili drvece ljudi i slicno ili mi je publika na sivom sto bi trebala bit tribina ali se nevidi jel moze to bit do grafe da joj je zivotni vijek pri kraju ili tak nes..??

A drugi problemcic je kad mi komp radi par sati u komadu nekak imam osjecaj da se uspori odnosno nece mi niti brzo otvarat tabove niti brzo slova stavljat u adresu za stranicu..??

Može ti biti do:

1. Neispravan hardware - grafička kartica ti je otišla, odnesi na servis na reklamaciju

2. Software - instalacija najnovijih drivera za grafičku karticu (može i update BIOS-a), nemoj beta verzije uzimat

3. Pregrijavanje računala - očitaj sve temperature, zamijeni termalnu pastu na procesoru i na grafičkoj

Teoretski može biti i do cracka.

EDIT: original igrice?

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 22:58 (Brian).
14 godina

temperature normalne msm malo vise zbog toplijeg vremena al sve u granicama normale pasta zamjenjena prije 3 mjeseca..

ovo s driverima bas i nezz nisam neki strucnjak a bios jos manje znam stavit..:D

ps graficka nema garanciju stara je 2 god otprilike,nisu originali al radili su prije normalno(f1 2011).. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Reci mi koju grafičku imaš pa ću ti pokazati koje drivere moraš staviti. Ma izašle su neke beta 12.6 verzije za AMD grafičke i baš nisu nešto, bolji su 12.4.

14 godina

pise pod moj pc cijela konfa,sapphire hd 4850 i ako ti nije problem jel mi mozes objasnit kak to instaliram sam instaliram ili prvo moram maknut stare pa stavit nove..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

pise pod moj pc cijela konfa,sapphire hd 4850 i ako ti nije problem jel mi mozes objasnit kak to instaliram sam instaliram ili prvo moram maknut stare pa stavit nove..??

Pogledaj sticky temu o ATI driverima a što se tiće usporavanja računala pogledaj svoju temu od ranije:

http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/amd-phenom-x4-9550-oc-temp-problem/144077.aspx

Provjeri temperature.

World Championships: 7, GP started: 294, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,519
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice