Imam slusalice fantec ghs-u71, sve je bilo dobro dok odjednom mi mikrofon nije prestao raditi, obicno mikrofon svijetli crveno kad je ukljucen, osim ako ga ja ne mutam preko dugmeta, ali sada je non stop iskljucen :S kada ustekam slusalice u komp na trenutak mikrofon zasvijetli crveno i gotovo, kada odem u control panel i sound pa stiscem na slusalicama dugme za mikrofon kao mute i unmute, ono sa strane sta kao "mjeri" koliko je glasan mikrofon se pomakne na sekundu :S evo sad sam instaliro windows na novo sve i nista isti problem
Mikrofon
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.642
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
netko? xD
probaj uključit na drugi utor na back panelu, ako ne radi probaj na drugom PC-u/ mobitelu, ako i dalje ne radi nosi reklamirat
radi mi na drugom kompu :S sta sad xD
probaj ponovo instalirat drivere
nisam instaliro drivere xD a na laptopu sam isto ukopco bez drivera, icega i radi bez problema
jesi ga probao uključit i sprijeda(frontpanel na kucistu) i straga(direktno na zvucnu/mbo)?
jesam nije pomoglo
Ne volim otvarati nove teme, pa se nadam da je ovdje dobro da napišem problem, a i da se član Imsovcani neće ljutiti što sam tu pisao..
Na laptopu mi ne radi mikrofon. Išao razgovarati preko Skype-a, međutim druga strana me nije čula. I tamo piše da je s mikrofonom sve u redu, u postavkama mikrofona je glasnoća na 100, a mikrofon mi je omogućen (enabled), ali svejedno i dalje ne radi. U Skypeu sam išao na onaj test, i tamo kad sam govorio, kasnije se čula samo neka nerazgovjetnost, a sad je sama tišina.
Zadnji put sam koristio Skype pred nekih 3 tjedna i tada je sve radilo, a u međuvremenu je laptop bio na čišćenju. Da li ima pomoći ili će biti potrebno kupiti mikrofon?
Također imam slican problem tj. mikrofon mi neradi a slusalire rade.
Kada ukopcam mikrofon izađe mi ovo http://prntscr.com/2idazu tu bi trebalo pisati što sam uopčao i kao što želim koristiti taj uređaj(microphone,line-in,headset)
Ista stvar mi se događala sa drugim mikrofonima koje sam imao.
Slušalice Speed Link Thebe CS.Matična je ASUS P8H77-V LE.
Hvala!
U cemu je problem ? covijeku idete pomoci... a frajer nece niti instalirati drivere koje je dobio uz mic.. onda o cemu mi pricamo... Troll i ok!