Dobar dan,
imao sam već dulje vrijeme problem sa desktop računalom ali mi je danas sve otišlo.
Evo priče, računalo je staro 6 godina.
Već 2.5-3 godine, kada zavaram tabove u bilo kojem browseru postoji šansa da će se ili smrznuti ili otići u BSOD, error-a se nemogu sjetiti točno, win32.sys je sve čega se sjećam
Jučer mi je nestalo struje u stanu, nakon što se vratila, računalo se nije upalilo, otvorio sam ga, očistio u nadi te stavio rame na prvi utor da bih to riješilo problem. Upalio se ali se smrzao nakon što sam pomaknuo mišem.
Resetirao sam ga par puta na tipku, bez uspjeha, nikakav zvuk se nije javio, monitor nije reagirao.
Ponovno sam ga otvorio, vratio ram-e nazad na drugi utor, računalo se upalilo ali se smrzlo nakon welcome screena.
Resetirao sam ga, i po prvi put dobio zvučni signal da nešto nije u redu, 5 kratkih beepova.
Od tada, ako se računalo upalilo, ubrzo bi se srušilo sa BSOD progreškom "Machine_Check_Exception".
Ponovno sam ga resetirao, sve je bilo ok, probao sam ući u safe mode ali nije mogao ići dalje od mup.sys.
Pokušao sam i reinstalaciju Windowsa ali ne ide dalje od "Windows will now begin the setup."
Hvala unaprijed.
Ovo je trenutno u stroju:
Matična: Foxconn NF4SK8AA
Procesor: AMD Athlon 3200+
RAM: OCZ, 1 gb ddr (400 mhz)
Napajanje: Sharkoon Silent Storm 550W
Grafička kartica: ATI 4300