Ovako... Sad sam kupio miš naveden u naslovu. Prije nego što sam upalio komp, prikopčao sam ga u odgovarajući USB utor. U uputama piše da je spreman za korištenje čim se komp upali, al meni ne ide. Ne mrda se uopće. U čemu je problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga iskopčati dok je računalo još upaljeno i odmah zatim ponovo prikopčati.
Je li sigurno USB port ispravan?
Probo sam i to. USB port 3.0 ako to nešto znači. Ispravan je jer je komp skroz nov.
Bios -> Enable Mouse and Keyboard?
Mislim da je problem u kompu jer ni tipkovnica ne radi, pa ne mogu uć u bios.
A da ukopčaš u 2.0 port? S 3.0 na mišu ništa ne dobivaš, a vjerojatno je u tome problem jer ploča ima zaseban Marvell-ov USB 3.0 kontroler za koji vjerojatno nemaš instalirane drivere.
Idem probat.
Ne ideee!! Pa šta je ovo? Dobijem novi komp od 6000kn, i sad ne ide miš!
Ploča mi je asrock p67 extreme6 ako pomaže.
Jesi probao drugi miš? Pretpostavljam da ni on nebi radio s obzirom da ni tipkovnica ne radi, ali valjalo bi probati da eliminiraš miš kao krivca.
Ne, ni drugi miš ne ide. Probao sam logija na drugom kompu, radi, znači da je komp.
Kad ga priključim na komp koji ne radi(onaj novi) , laser od miša svijetli, al se neće na ekranu pokrenut!!!
Dajte ljudi neke ideje, treba mi komp!
Bios -> Enable Mouse and Keyboard?
To napravi.
Dajte ljudi neke ideje, treba mi komp!
Al kako ću kad ne radi tipkovnica?
Al kako ću kad ne radi tipkovnica?
Probaj spojit samo tipkovnicu u drugi USB 2.0 utor iza matične i tako redom dok ne probaš sve utore, kasnije probaj i od ispred.
Isključi sve i samo tipkovinu uključi.
I to sam probo, ne ide.
I to sam probo, ne ide.
Onda nosi na servis ako ništa ne radi si sve si probao.
Evo vratio se komp sa servisa, kažu da su USB utori od matične bili problem. Sve su popravili i radiiii!!!!!
Evo vratio se komp sa servisa, kažu da su USB utori od matične bili problem. Sve su popravili i radiiii!!!!!
Vjerovatno je treba uradit ovo sa starom tipkovnicom.