Prvo tipkovnica G15
Sve radi dok se komp ne restarta. Nakon toga izgleda da Logitechovi driveri ne prepoznaju tipkovnicu pa ne rade G i M tipke ni LCD (prikazuje samo G15 logo). Ostale tipke rade.
Ako tipkovnicu uključim u drugi USB port, sve radi do sljedećeg restarta. Nakon svakog restarta mijenjao sam USB port. Na USB-u u kojemu je tipkovnica već bila ne radi. Driveri koji se koriste su Generic od Windowsa.
Našao sam usbdeview odličan mali freeware koji čak i prepozna, za razliku od Windowsa da se radi o G15 Gaming Keyboard, i uninstalirao drivere sa svih USB-a, isključio i uključio tipkovnicu i onda radi. Nakon restarta - ne radi. Ne kužim što se izmjeni prilikom restarta.
Da li je itko imao ovakav problem?
Miš G9
Trebalo mi je 3 dana da SetPoint driveri prepoznaju miša i sad je to OK, ali ne mogu natjerati tilt wheel da radi. Probao sam dodjeljivati razne funkcije i testirao u raznim aplikacijama i ništa.
Windowsi su SP2 ali sa nekim updateovima prema SP3. Nisam se još usudio updateati na SP3, dok ne dovršim neke poslove. Da li netko ima službeni SP3 sa ovim hardwareom? Kako radi? I da li upgrade SP2->SP3 ide bez problema što se tiče aplikacija i drivera?
LP