LIFEBOOK E8410 nadogradnja BIOS-a

poruka: 4
|
čitano: 1.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
LIFEBOOK E8410 nadogradnja BIOS-a problem

Pozz,kao sto pise u naslovu imam navedeni laptop,i zeza me nadogradnja biosa.

Razlog nadogradnje je sto mi ne radi dvd-rw,i ne puni bateriju.Mozda bi nadogradnja rijesila problem.

Probao sam sa raznim programima,iz dosa i iz windowsa ali jednostavno prijavljuje neku gresku i update se prekine.

Probao sam sa winphlash-om kojeg preporucuju na fujitsu-siemens stranici, uniflash-om i jos nekim programcicima iz dosa sa botabilnim usb-om ali nije bilo pomaka.

Ako neko ima kakav dobar savjet sto jos da probam neka se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Siguran si da ploca ne krepava u laptopu? Sumnjivo mi je da se baterija ne puni i da u isto vrijeme DVDRW ne radi.

--------------------------

0 0 hvala 0
15 godina

Vjerujem da ne krepava,radi vec duze vremena tako (pola godine). Laptop se ne gasi po cijeli dan.Koristim ga za gledanje filmova,muziku i internet.Sve normalno radi osim te dvije stvari.

Znaci ne smrzava,ne trza,sto vise super radi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.7.2012 19:20 (tadic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajde pomagajte,probao sam ponovo sa phlash-om,uniflash-om,awdflash-om,ali nece i nece.

Pokrenem uniflash i sve opcije su mi dostupne osim one najvaznije,a to je opcija za flesanje novog biosa.Znaci stari bios mogu napravit backup,ali opcija za flash mi je zatamnjena(nije aktivna).

U bios postavkama mi je omoguceno flashanje biosa,nije zakljucano.Otvarao sam laptop,na maticnoj pored baterije nema nikakav jumper da bi se sa njim nesto podesavalo.

Ako imate kakav dobar program za flashanje bilo iz dosa ili windowsa preporucite ga.

Imam phoenix bios.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice