Lexmark e120-driver

poruka: 26
|
čitano: 21.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

ovako imam navedeni printer nije radio dosta vremena i napokon sam kupio boju u njega i naravno ne nadem cd drivera imam 7 64-bit ali imam problem univerzalni driveri skinuti a win uopce ne prepoznaje na printeru svijetli zelena lampica i crvena koja se ne gasi printer uopce ne reagiira na tipke samo te lampice stoje da li netko zna kak rijesiti problem mozda ins virtual xp i drivere skinuti za xp ali cudno mi komp uopce ne prepoznaje nistana usb portu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Ja u firmi imam takav i izludio me. Na kraju neko ga je instalirao pomoću originalnog CD-a. Driver-i sa interneta nisu mogli pomoći!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Lexmark e120-driver

Da li ima netko rijesenje ili org driver pa da mi posalje kopiju platio bih kupio skupu boju i sad mi stoji printer!!

15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Evo našao sam CD, međutim koliko vidim driver-i na njemu su samo za Windows XP ali praktično rade i na 7-ci. Problem je što kompletan disk ima oko 400MB materijala pa ću danas-sutra kad stignem napraviti torrent pa ga nađi ili mi pošalji mail adresu pa možemo pokušati da ti pošaljem čiste driver-e koje možeš manuelno instalirati (ako bude radilo na takav način). Također, javi mi da li koristiš 32 ili 64 bitni OS!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Pokušali smo i ja i IT administrator i nije išlo, dok neko nije donio originalan CD (koji ne dođe u svakoj kutiji sa printerom!{#}).

P.S. Evo kreirao sam torrent i aktivan je. Ime je Lexmark E120...{#}

Upravo sam poslao samo x64 driver putem maila. Kompresovan je, raspakuj ga pa ručno instaliraj.

P.S. Kada napraviš extract svih fajlova koje sam ti poslao vidi sliku kako to treba da izgleda...

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 21:21 (phoenix2003).
14 godina
neaktivan

sve sam napravio kako je kolega naveo ali opet nista uopce ne mogu ins. problem sa kompatibilnosti(setup.exe) promijenim komp. opet isto pokrenem ins na xp-u virtual.mach. pokrene ali freeza minjao usb portove i kabel da li netko zna rijesenje!!na printeru stalno svijetle crvena i zelena lampica.

15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Da li si u mogućnosti da digneš live Linux Ubuntu? Računar mora da ima internet konekciju i digni Linux pa testiraj printer. Ako je printer ispravan morao bi raditi pod Linux-om. Ako je neispravan, džaba nam sav trud oko instalacije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probat cu javim!!

17 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Da li se tebi uopće čuje zvuk kada priključiš printer na računalo? Da li ti je isti vidljiv u device manageru (unknown device i slično)?

Gore kažeš da ti printer uopće ne reagira na tipke kada pritisneš na njemu pa mi se nekako čini da je tu printer u kvaru (spominješ zelenu i crvenu ledicu pa baci malo oko u manula i vidi da li to nešto znači).

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nemam manual kad prikljucim na usb port nema zvuka kao sto zna biti recimo kad se spoji usb ali to je normalno barem msm imam kameru isto nema nikakve reakcije dok ne ins drivere ali ne mora znaciti pogledat cu na netu ako nadem manual da li sto znace te lampice samo te dvije lampice i ima i obje svijetle!!

15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Ma smeće od printera! Samo ja znam kako je ovom čovjeku! Nikome ne preporučujem Lexmark, niti ću ikada kupiti bilo šta sa tim imenom!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lexmark e120-driver

Imam i ja taj printer. Sada cu pronaci driver pa ti dam. Driveri su za k... Tek dok sam sve skinuo s neta našao sam odgovarajući driver.

Skini ovaj prvi lexmark universal od 104Mb taj radi 

http://support.lexmark.com/index?page=product&segment=DOWNLOAD&productCode=LEXMARK_E120&locale=en&userlocale=HR_HR#2

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:51 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma kakvi taj sam univerzalni ja skinio cak i prvi put i nista ne radi dns kad se vratim s posla probat cu kos Linux podit ak ni onda ne proradi printer ide u smece!!

15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Evo da i  ja pokušam pomoći: driver i morao bi dobiti sliku1, ALI moraš nakon svakog upisa kliknuti na "FILTER". Znač: ime proizvoda--FILTER itd slika2.

Možda nije vezano sa time,predprošle godine sam instalirao neki lexmark i za ispravan rad je sam morao lupiti i firmware i driver2 .Ovo je za tvoj printer

Prvi driver je iz 2013, a druga 2 iz 2009 što bi mogao biti problem.

Ipak da napomenem da brišeš već instalirane "pokušaje"

Nadam se da sam ovo napisao razumljivo i čitko

sliku1 sliku1
slika2 slika2
I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GAMERANGER kaže...

ma kakvi taj sam univerzalni ja skinio cak i prvi put i nista ne radi dns kad se vratim s posla probat cu kos Linux podit ak ni onda ne proradi printer ide u smece!!

A neznam onda jer meni je taj radio nakon pun klinac pokušaja instaliranja drugih drivera. Dok dođem doma maknem sve drivere pa cu na novo instalirati pa cu vidjeti kako onda ide, pa ti javim.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Da li se tebi uopće čuje zvuk kada priključiš printer na računalo? Da li ti je isti vidljiv u device manageru (unknown device i slično)?

Gore kažeš da ti printer uopće ne reagira na tipke kada pritisneš na njemu pa mi se nekako čini da je tu printer u kvaru (spominješ zelenu i crvenu ledicu pa baci malo oko u manula i vidi da li to nešto znači).

Evo da javim izgleda da nevalja printer kad ga prikljucim ne cuje se nikakav zvuk u device manageru ga nema lampice obje gore i uopce ne reagiraju recimo hocu ga ugasiti nece se ugasiti a radio normalno samo je dosta stajao dok nisam kupio boju u njega sad nezz mozda gubi kontakt negdje ili nezz stvarno da ga sad rastavljam nemam znanja da li ima neko kakvu ideju kako ga popraviti jer po svemu ocito da onda nije do drivera jer nema koji nisam probao!!!

16 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Prekjucer sam ja isti takav printer instalirao profesorici u skoli. Nije neki printer i nije bas najlakse bilo naci drivere, ali nije toliko lose kao sta vi pricate;

Mislim da sam skinuo datoteku pod imenom Lan-driver, ili tako nesto (na isto onoj stranici gdje je par posta gore slika)

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 17:49 (Bruno Matejcic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GAMERANGER kaže...
F1-IVO kaže...

Evo da javim izgleda da nevalja printer kad ga prikljucim ne cuje se nikakav zvuk u device manageru ga nema lampice obje gore i uopce ne reagiraju recimo hocu ga ugasiti nece se ugasiti a radio normalno samo je dosta stajao dok nisam kupio boju u njega sad nezz mozda gubi kontakt negdje ili nezz stvarno da ga sad rastavljam nemam znanja da li ima neko kakvu ideju kako ga popraviti jer po svemu ocito da onda nije do drivera jer nema koji nisam probao!!!

Da li je original ili je ponovo punjena? Neki uređaji neće da rade sa ponovo punjenim bojama!

14 godina
neaktivan

orginal zato mi je i zao ali mislim da nema veze da i nije orginal trebao bi instalacija proci i prepoznavanje printera i tek bi onda izbacio neki error ili nesto ili se varam? nisam skidao lan driver pokusat cu i taj!! da li moze link ako nije problem ja barem ne vidim taj driver?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 18:59 (GAMERANGER).
15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Ako ne odustaješ ti, ne odustajem ni ja! Isključi ga iz struje, otvori ga, trebao bi imati bateriju sličnu onoj kao na matičnoj ploči. Izvadi je na 10 sekundi pa je vrati nazad. Uključi ga u struju i pokreni. Usput provjeri još jednom da li si ispravno ubacio boju u njega.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

sutra cu to  probat pa javim sad stvarno nemam vise zivaca,ali odustajanja nema sigurno{#}

14 godina
neaktivan

Evo danas sam uspio nac malo vremena i rastavio ali nisam nigdje nasao bateriju sad nezz ja sam samo s dvije strane skinio plastiku s jedne je napajanje ploca msm a s druge cip gdje ide usb kabel baterije nema s ni jedne strane!! malo sam promrdao kabele ali opet isto gore obje lampice vjerojatno je otisao taj cip ili nezz vise sta da pokusam...

-nadam se da ce se vidjeti kako izgleda..trebao sam uslikat ali nije mi bilo ni na kraj pameti{#}..da li mozda postoji neki servis samo da dijagnosticiraju kvar ako se uopce isplati s obzirom da mu je cijena kikiriki!!

14 godina
neaktivan

Evo ljudi radi hvala svima na pomoci pogotovo clanu phoenix2003 sto mi je poslao drivere jer s tim i radi sljedece sam uradio: ponovno skinio dvije pocne plastike i jednostavno samo promrdao zice vratio sve kako treba ins vir.masinu jer se na 7 ne da ins taj driver ni preko kompatibilnosti ins xp i drivere i proradio printer samo nezz zasto kad stoji tj ne printa 5min opet se pojavi error ali ugasim ga ponovno radi kad upali ali to je sitnica..nakon 2tj zaj radi hvala svima koji su se ukljucili!!

edit:ako ne morate nemojte uzimati lexkmark printere!!!!!!!!!!!!

15 godina
neaktivan
Lexmark e120-driver

Baš mi je drago!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lexmark e120-driver

Nakon 3 dana i isprobavanja svega što je ispljunuo google uspio sam instalirat driver najjednostavnijom metodom. Imam i originalni cd ali iz nekog razloga mi ne želi instalirati na 64 win7.

1   Trebate biti sigurni da vaš printer ispravno radi is spojiti ga s kompom.

2   Vjerojatno će windows javiti da nije uspješno instalirao drivere - ignorirajte i pokrenite Windows update

3   Kliknite na Check for updates> klik na important updates> trebao bi se gore nalaziti Lexmark International Driver - Lexmark E120 V (nekih 17 mb) -------  (ako ga nema >devices and printers i troubleshoot na Lexmark E120- windows će prepoznati da nema drivera i pokrenuti windows update)

4   Instalirati

5   To je sve - jedini način koji kod mene radio iako imam originalni cd-ali to je ipak Lexmark {#}

Do not feed the trolls!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice