Laptop se nemoze pokrenuti

poruka: 10
|
čitano: 6.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

evo ovako..znan da je bilo vec ovakvih tema i to..ali na niti jednoj nisan uspia pronac rjesenje..iman Hp Compaq 6735b laptop..jucer dok san bia na njemu ugasia mu se ekran..ugasia san ga drzeci tipku za paljenje..posli san ga opet upalia i kada se windows ucita i kad je trebalo upisat lozinku zablokira je..opet san ga ugasia na isti nacin..kada san ga isa opet upalit on pocne raditi ali ekran ostaje ugasen..a neke "touch" tipke nereagiraju..cita san po internetu svakakvih slucajeva..neki odnesu u servis i ovih ih za**ebu i kazu in da je pokvarena maticna ploca..a posli su neki primjetili da imaju drugu graficku karticu (koja je slabija od originalne koja je bila) a da je maticna nepromijenjena..pa ako znate kako cu ovo rijesit ili sta da kazem u servisu da mi ne uvale ogromnu cijenu. Molin vas pomozite mi. Laptop mi je jako bitan !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj izvadit bateriju i bez nje ga upalit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Laptop se nemoze pokrenuti

sve je probano..evo opet san proba..nista..

16 godina
neaktivan

jesi probao dignuti win u safe modu? mozda su oni otisli?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nema nista ne ekranu..uopce se nepali ekran. nezan sta cu vise napravit

15 godina

probaj ga odnjeti u 2 različita servisa pa da vidiš šta kažu,ako se podudaraju rezultati govore istinu i odaberi si jednog da ti to riješe i amen...

jeli se uopče čuje nešto kad pališ?pokazuje led lampica za bateriju nešto?zuji?

daj više informacija.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja stisnen tipku za paljenje..i on se upali ventilator radi..gore ispod ekrana imaju kao neke touch tipke..zvuk, wireless i te seme..ova touch za pojacavanje radi a ovo za wireless i za prekid zvuka (mute) neradi..a ekran jos uvijek ostaje ugasen..neznan sta cu vise napisat ..samo se to dogada

14 godina
neaktivan

Pretpostavljam da kada ga upališ uz sve navedeno one dve lampice caps lock blinkaju, ako je tako onda ti je riknuo grafički čip na matičnoj, javi se na pm ak si zainteresiran za servis, da se to popraviti...

14 godina
neaktivan

DA ! jesu to je to..evo mene u pm :D

15 godina
neaktivan
Pave Techno kaže...

ja stisnen tipku za paljenje..i on se upali ventilator radi..gore ispod ekrana imaju kao neke touch tipke..zvuk, wireless i te seme..ova touch za pojacavanje radi a ovo za wireless i za prekid zvuka (mute) neradi..a ekran jos uvijek ostaje ugasen..neznan sta cu vise napisat ..samo se to dogada

Imam isti problem sa Acer Aspire 7520.

Bio sam tri puta u servisu i ... Ništa! Navodno je problem u memoriji, ali nisu 100 % sigurni. Neka probam zamijeniti module od memorije, ali mi nitko ne garantira da ce mi to rijesiti probleme.

S vremena ne vrijeme, kod dizanja win, javi da mu fali neki fajl, ili mi nudi dizanje u safe modu...

Šrobati cu sa zamjenom memo modula pa cu vidjeti.

Ako sta saznam javim.

Sretno sa popravkom

ski001
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice