Znaci radi se o tome da u local area connection mi ne pokazuje vise 100mbps nego se prebacilo na 10mbps.
Ne znam tocno o cem se radi jer nikakav kvar na racunalu nisam imao, to mi se pojavilo od jednom.
Znaci radi se o tome da u local area connection mi ne pokazuje vise 100mbps nego se prebacilo na 10mbps.
Ne znam tocno o cem se radi jer nikakav kvar na racunalu nisam imao, to mi se pojavilo od jednom.
To je i u mene bilo prije(koristim kablovski internet) i nekad 100 a nek 10, ali to mi nista nije znacilo jer mi brzina interneta nije bila preko 10Mbit-a, a i samo se vratilo nakon par sati.
A mislim da nije ni u tebe nista usporilo jer ne vjerujem da ti je brzina interneta preko 10Mbit-a
Odkad brzina LAN-a ima veze sa brzinom interneta?
ima veze, ako imaš internet naprimjer 16 ili 20 mbps ili više, a LAN konekciju 10 mbps, ti više od 10 mbps brzinu neta nečeš imati
Sta autor ne govori o brzini spajanja 2 kompa za koji ne treba internet konekcija? ( Spajanje obicnim mreznim kabelom ).
evo skontao sam sto je bio problem.....negdje je kabal ostecen pa sam zamjenio s drugim i sad je normalno na 100mbps