Lag nakon promjene drivera?

poruka: 2
|
čitano: 969
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem
pitanje

Probao sam nekoliko drugih foruma ali eto nijedan mi nije dao konkretan odgovor, pa eto da se okusam ovdje ako ste voljni pomoci :)

Ovako ... Neki dan sam eto htio stavit nove drivere za svoju HD4850 i nakon toga su poceli problemi. Komp mi lagga prilikom igara u window modu i ovak laggucka na 40 sekundi u windowsima, browseru i ostalom. Vratim stare, al opet isto. Pomislio sam prvo da se driveri kolju al nakon nove instalacije windowsa situacija se nije poboljsala. Tada sam pristupio taktici testiranja kompa preko 3dmark studia, provjera directx, instalacija, nadogradnja, temperature, stabilnosti u igrama i ovako stoje stvari - sve prolazi!

Sve igre mi valjaju u full screenu bez lagganja i icega, radi perfektno, problem lagga mi se javlja samo u windowsima i u Football Manageru Live (bez kojeg ne mogu :P ) jer je window mode, kad stavim full ne lagga ali ne mozes chatat, tj mozes al je tesko.

Skenirao sam diskove, odradio test memorije i sve sve stima, hardware radi besprijekorno i ne vidim nikakvu pogresku ( e da i napajanje takodjer radi kako spada )

Eto, molio bih nekog ako ima bilo kakvih ideja da pomaze, jer cu poludit, a ne bih slao kompjuter na dijagnostiku jer mi trenutacno treba i 7 dana bez njega bio bi uzas ...

ASUS P5WDH Deluxe

2xHDD Seagate 500Gb

2x1Gb SuperTalent 800Mhz, 2x2Gb Corsair XMS2

ATI 4850 Sapphire

PS Antec 750W

Vista Ultimate x64

Hvala na pomoci

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 21:49 (h4zarD).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem

Jel ti laga samo kada je FM u windowed mode ili znaći kada surfas po netu itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice